Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli bilgsayar işletmen sertifikası için ücret alınması..?

nurse1988

Üye
Konular
65
Reaksiyonlar
0
Arkaşdalar il milli eğitim müdürlügünü mail atıyorum cevap veren yok bende 3 tane milli eğitim bakanlıgına dilekçe yazdım 15 iş günü geçmesine ragmen bana cevap vermiyorlar neden engellileri kimse tınlamıyor.kaale almıyor....

Devlet dershaneri kapatıp yerine halk egitim merkezi kuracak ama bizi icralık eden dershane gibi halk egitimde 100 bagış altında sertifika için para alcak...

Allaha havalediyorum...

az biraz farkla kurslar da veriyor.temmuz 21 e teslim dedi biri.şikayetle vakit kaybetme derim.kayıtlara yetiş.

niye sana bedavaya versinler? engellisin diye sana ayrıcalık mı yapılacak

ayazefe;

YAPICAK TABİ MADİİ İMKANI OLAN VAR OLAMAYAN VAR .JAK ETTİĞİ HALDE ENGELLİ MAAŞIN IALAN VAR ALAMAYAN VAR,BENDE SAĞLAM ADAMLARIN TORPİLLE ENGELLİ RAPORU ALAN VAR ALAMAYANI DAHA SAYAYIM MI

MİLLİ EĞİTİM BAKANLGI GEREKEN CEVABI VERDİ ZATEN....

[FONT=Tahoma]Cevap Metni :[/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=4] Yaygın Eğitim Kurumları Yönetmeliğinde ücretsiz olacağı belirtilmesine rağmen [/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma]açılan kurslarda eğitim giderleri, hizmet alımları ve belge parasının karşılanması için idarece okul aile birliklerine para yatırılmasının istenmesi malumlarınızdır. Bu nedenle Okul Aile Birliğine katkı sağlanması kursiyerlerin istekleri doğrultusunda yapılmaktadır.

ALLAH BİLE HASTAYSAN ORUÇ TUTMA DEMİYORMU ALLAH BİLE İNSANI ZORLAMAZKEN NASIL POZİTİF AYRIMCILIK YAPILMASIN ....[/FONT]

ayaz ef. maksat bilgi almak.bir noktada da rahatlamak zannediyorum.herieyi anlıyorum bu forumlarda ama sen gibi can sıkma meraklısı insanları anlamıyorum.kimse takmaz da.bu kafa en nihayetinde sana zarar.gölge etme insanşarın bilgi edinmesine.

üniversite de orgun egıtımde gorulen bılgısayar dersi yeterli olurmu acaba , son atama kılavuzunda sertıfıka yada orgunde bılgısayar dersı yazıyor ?

Üst Alt