Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli bir bireyim ama sen engelli kadrosunda değilsin deniyor. Ne yapmam lazım?

DeeW

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar ben engelli bir bireyim ve Samsunda bir Devlet hastanesinde temizlik görevlisi olarak çalışıyorum 29 Aralık 2022 kurasında(engelli kurası değil normal kura) asil olarak çıktım ve işe başladım(Temizlik) işe başladıktan sonra engelli raporumu kurama verdim ve vergi indiriminden felan yararlanıyorum ama yarın mesela dünya engelliler günü ve engellilere tatil ama bana personel özlükten dedilerki sen engelli kurasından gelmedin engelli sayilmiyorsun o yüzden çalişacaksın dediler bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı yardımcı olurmusunuz lütfen

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
Engelliler günü resmi değil, tatili idari tatilidir yani çalıştığınız müdürlüğü'nüzün kararına kalınmış bir durumdur, benim çalıştığım kurum yıllardır vermiyor, keyfe kader gelmezsen birşey diyemiyorlar ama olumsuz bir davranış sergi anısı kaldımı peşini bırakmazlar ;)

doğru diyor engellilik ayrı engelli kadrosu ayrıdır. Siz normal kadrodan alım yapılmış ekpss yada işkur engelli kadrosu değil.10 senedir memurum daha bir kere engelliler gününde tatil istemedim...Arkadaşın dediği gibi her ne kadar valiler yazı yazsada kurum amirinin insiyatifinde.engelli memuruz diye kimse bize ayrıcalık göstermiyor ayrıca...

Üst Alt