Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli bir kişinin asgari ücret üzerinden aldığı maaş ne kadar?

tarsuslu69

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Belediyede işe girme olasılığım var. Daha önceden sigorta başlangıcım yok. Evliyim ve bir çocuğum var. CHP’li belediyede asgari ücretin 2200 lira olduğunu varsayarsak işçi statütüsünde işe girersem elime ne kadar para geçer¿ internetten anladığım kadarıyla normal işçiden 300 lira kadar fazla alacağım görünüyor. Buda açıkçası bana cazip gelmiyor. Nedenine gelince: zaten halihazırda 1200 lira yetim maaşı alıyorum. İşe girince eşimin 2022 maaşı kesilecek; totalde 1920 lira yapıyor. İşporta tezgahım var. Ayda 2000 lira da ordan kazanıyorum. Bu durumda şayet çalışırken 2600 lira alacaksam asla geçinemem. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Siz olsaydınız ne yapardınız ¿

tarsuslu69 mrb asgari ücret 2020 tl olup vergi indiriminizde var ise buradan 80 maxsimum alırsınız toplamda 2100 tl civarında olur alacağınız tutar eşiniz çalışmıyorsa ve çocukta var ise 100 tl gibi bir farkta yansır maaşınıza karar sizin.

Sabredip kadro alırsam maaşımın yükseleceğini söyleyenler var. Ama birkaç ay işporta tezgâhını bırakırsam oradan da olacağım ki, şehir merkezinde işlek bir noktada ve birtakım değişikliklerle daha da fazla para kazandıracak bir noktada. Bu arada özel bir şirket her ay 500 lira çocuk için eğitim yardımı veriyor. İşe girmem halinde buda kesilecek. Çok kararsızım çok..

Üst Alt