Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli bireyin yaşadığı katta asansörün kullanıma kapatılması!?

Tunes

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba, sizlere yaşadığım olayı anlatmak ve sizlerden fikir almak istiyorum. Benim abim %99 engelli bir birey ve biz yaşadığımız apartmanın 1. katında oturuyoruz. Abim için özellikle asansörlü bir bina olmasına dikkat ederek gelmiştik. Fakat bu binayı kat karşılığında arsa sahiplerinden almışlar, arsa sahibi olan kişilerde cümbür cemaat bu binada yaşıyorlar. Bu aileye ait 4 daire var binada bu yüzden midir bilmem ama kimse bunları yönetici seçmeden içlerinden bir tanesi çıkıp yöneticiyim diye takılmaya başladı. :mad: Bu kendini yönetici sanan vatandaş para topluyor fakat topladığı paraya denk gelecek bir masrafta bulunmuyor binada. kimseye topladığı paralarla ne yaptığına dair bir açıklamada bulunduğu da yok hem de hiç bir resmiyeti yokken bu kadar cesareti nerden alıyor anlamıyorum arkadaşlar anlamıyorum!! Kendimce araştırmalarla vardığım kanıyla asansöre bakım yaptırmıyor ve zaten bakım için yapıştırılan yeşil ya da mavi herhangi bir etikette bulunmuyor asansörde, ben en son 1,5-2 sene önce denk geldim binaya asansör için gelen teknik servis ekibine. zaten böyle bir asansöre binmek son derece tehlikeli ve biz asansörü kullanmak zorundayız abim için (dikkat ediyorum kendisi 2. katta oturmasına rağmen inip çıkar iken asansörü kullanmıyor) Resmiyet ve yapılan bir emek görmediğimiz için aidat vermeyeceğimizi belirttik ve bu vatandaş bizim bulunduğumuz kat için asansörü çağırma ve durma özelliğini kapattırmış ve engelli abim olduğunu bile bile!! Böyle bir durumla ve insanla ilk defa karşılaşıyorum ne yapmam gerekir? Antalya'da yaşıyoruz gitmemiz gereken kurum, kuruluş ve görevli tavsiyeniz varsa lütfen iletişime geçiniz benimle, şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

Şunu da belirtmek isterim ki biz vereceğimiz 2 kuruşluk aidatın peşinde olmadık asla fakat anneme yaptıkları bir kaç saygısızlıkta oldu ve sabrımız taştı artık. İnsanları aptal yerine koyup, paraları cebine atıyorlar resmen. ve 12 dairelik apartmanda neden kimse ses çıkarmıyor onu da anlamış değilim? bazen tuhaflık bende mi diye düşünüyorum. :(

Üst Alt