Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Bireylere Yönelik Liderlik Semineri

rtnsrknrl

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,

Geçen yıl başlattığımız engellilere yönelik liderlik seminerinin bu sene 2. cisini düzenliyoruz. Eğitimler 20 - 23 Aralık 2012 tarihinde Kastamonu Ilgaz Mountain Otel de olacak. 3 gün sürecek eğitimde yaş aralığı 18 -24 olan üniversite okuyan veya mezunu bedensel, görme ve işitme engelli bireylere liderlik üzerine konuşmacılar gelecek ve uzmanlar tarafından atölye çalışmaları düzenlenecektir. Seminer sürecince katılımcıların masrafları ( yol + konaklama) tarafımızdan karşılanacak.

Seminerle ilgili bilgi almak isteyenler http://engelliryla.blogspot.com/ adresinden yada serkanerol80@gmail.com e-posta adresinden bana ulaşabilirler.

Geçen seneki etkinliğin videosu : Bedensel Engellilere Yönelik 68. RYLA Semineri - YouTube

Katılımınızı bekliyorum.

linkte sıkıntı var tıklanıldığında sport diye açılıyor onu kontrol etmenizi tavsiye ederim bilgi edinecek arkadaşlar sıkıntı yaşayabilirler.

blogspot sayfasına tıkladığımızda şu yazı ile karşılaşıyoruz; "Hata! Google Chrome engelliryla.blogsport.com sitesini bulamadı"

sanırım şimdi düzeldi. Uyarınız için teşekkürler

Tabii ki olabilir. Ama bu eğitim üniversite öğrencileri için yapılan bir çalışma. Bu yüzden biraz seçicilik oldu. İlginiz için teşekkürler...

Rica ederim, evet düzelmiş hata vermiyor. Ve keşke yaş sınırı 24 ile sınırlı konulmasaydı :)

Kayıtlarımız devam ediyor. Takıldığınız konular için serkanerol80@gmail.com adresine e-posta atın. Bu eğitimin sizle için çok faydalı olacağını düşünüyorum. Lütfen pas geçmeyin...

Seminerde yol ve konaklama bize ait olacak. Bileti siz alıp biz parasını seminere geldiğiniz vakit ödemesini yapacağız. Şuan bir otobüs firmasıyla ulaşım sponsorluğu için görüşürüyoruz. Bu olursa o firmayla para ödemeden Kastamonu'ya gelip gidilecek.Konaklama sırasında katılımcılar para ödemeyecek.

Her türlü sorunuzu bana mesaj atarak iletebilirsiniz.

güzel bir seminer olacağa benziyor..yanlız 24 yaş şartı anlamsız geld ıbana tm unv öğr yada mezunu denebilir ancak 25 yaş şartı skııcı bir durum 25 yaş şartı kaldırlırsa daha fazla katılım sağlana bilir.

merhabalar

Seminer daha çok o yaş aralıkları gençlere göre. Biz bunu 28 yaşına kadar çekebiliriyoruz en fazla. Şu sebebten, bu eğitimde bazı ödüllerimiz olacak. Bunlardan biri de bir katılımcıyı rotary yurtdışı kampına ücretsiz 15 gün göndermek. Bu kampın sınırı 24 ve biz bunu belki 28 yaş çekeceğiz. Ama onun üstüne çıkmamız mümkün görünmüyor.

Üst Alt