Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engelli bireylerin istihdamini kolaylastirmak icin sizce nelere ihtiyac var?
İstihdamimiz için bu ozelliklerkesinlikle olmali dediginiz veya işverenin yapmasi gerekenler veya hangi imkanlar olsaydi sizin hayatiniz daha kolay olur du
Ne gibi ihtiyaçlardan bahsediyorsunuz her tülü mü?
Mesela belediyelerin bu konu için çok uğraş vermesi gerekir. (Kaldırım, asfalt vs için)
İş için diyorsanız İşkurdan alımlar sadece ikamet ettiğimiz mevkide başvuru değil de hangi ile gidebilecek gücümüz varsa orayı seçebilmeliyiz.
Bir sürü konu var bunlar gibi.
Sadece engelliler için değil normalde de yaşam şartları zor.
Plumeria yazdigin herşey benim için önemi var... Belediyelerin daha fazla üstüne düşmesi gereken konular var bu periyotta.... İskur dan isi bulup kendiniz de görüşme yapabilirsiniz diye biliyorum...plumeria ornek vereyim ben.. Bir arkadaş is koclari bana is kurmamda da yardim etsin dedi.. Sizler için istihdam da neler yapilabilir
Engellilerin çalıştırılması için yapılacak en iyi şey bu işverenlerinin zihniyetinin değiştirilmesinin sağlanmasıdır. Yok beden işçisiymiş yok çaycıymış vs böyle işleri hangi engelli yapabilir. Ayrıca engelli istihdamını düzenleyen yasaların ve işkurunda düzeltilmesi lazım sağlıcakla kalın