Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli çalışan gelmediği günlerde işyerine rapor vermek zorunda mıdır?

bushid0

Yeni Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

İşyerine gelmediğim günler için doktordan işyerine rapor almamı istediler. Bir süredir rapor alıyorum. Yine birgün rapor alırken doktorum bu kadar çok rapor almaya devam edersen malulen emeklilik kısmına gireceksin dedim nasıl oluyor o? diye fakat bilmiyorum araştır demişti. Bende buraya sorayım dedim Bilginiz varmı bu konuda?
Engelli çalışan olarak işyerine ekstra gelmediğim gün için rapor almak zorunda mıyım?

İşyerine engelinden dolayı mı gelemedigin günler oluyo? Ya da engelli raporunda ise bazı günler gelmeyebilir felan yazıyo mı?

engelimden dolayı işe gidemiyorum. Raporumda öyle birşey yazmıyor zaten işe girebilmek için raporumdaki ağır engelli çalışamaz ibaresini değiştirdim.

İlginç bir milletiz.Doktorlar çalışamaz diyorlar.Biz çalışabileceğimizi iddaa ediyoruz.Sonra işe girincede işverene kusura bakma ben çalışamıyorum hastayım diyoruz.İşveren işten atıncada utanmazlar özürlüyüm ve bunun yüzünden beni işten attılar diyoruz.Biz hep haklıyız.

Sugaremro insanlari bu sekilde yargilayamazsin, calismak icin bir sebebim var veya yok bu seni ilgilendirmez. Sadece akil danismaya geldim, yorum yapmak icin yapmyin

Üst Alt