Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli çalışanım. Otoparka araç park etmememe izin vermiyorlar!?

live_0_7

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaslar ben antalya Ataturk Dev.Hast.taserone bagli sirketin engelli kadrosunda 7 yildir calismakdayim.hastaneyle ilgili bir sorunum oldu ve bu sorunu ilgilenmdikleri icin Bimere ve savciliga sikayet etdim.Hastane mudurleri bu durum karsisinda bana cepe aldilar hakli oldugum ispatlandigi halde.dun aracimi personel otoparkina birakirken Has.muduru o an ordaydi ve yanima gelerek"Birdaha aracini buraya koyma"dedi bende ben bir engelli calisanim nereye koymami beklerdiniz..dedim oda "beni ilgilendirmez"dedi.bende engelli bir calisan ve vatandasim personel otaparkimizda engelli personel yerimiz yok..dedimO da "nereye koyarsan koy git beni Bimere savciliga sikayet et"dedi bunu deme hakkina sahipmi arkadaslar

Herkesin park ettiği bir yere sen de edebilirsin doğal olarak. İlle engelli araçlarına ayrılmış yer olması şart değil ki! Ben mi yanlış anladım durumu?

Sadece hastane personeline ait hatta doktor vs. gibi kişilere ayrılmış bir yer sanırım.
O yüzden de parkedilmesini istemiyolar.
Bence tatlılık çözülse iyi olur, birde insanların bu kadar katı olmaları bana anlamsız geliyor.
Sanırım inatlaşmada var.
Allah yardımcınız olsun.

Kamu hastaneler birligi gorevlosinle konusdum yapdiklari sacmalik oldugu hastanenin TEKKe olmadigini aracimi koyabilecegimi soyledi.eger yine uyarirlarsa bu uyariyi yazili yapmalari gerekdigini soylemem gerekmis tskl.arkadaslar

Üst Alt