Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli çalışanın tayin hakkı amirin inisiyatifinde midir?

Konular
10
Reaksiyonlar
3
merhaba arkadaşlar ben %59 engelliyim bursa halk sağlığı müdürlüğünde 11 aydır çalışmaktayım memleketim afyona tayin istesem 1 kereye mahsus benim tayin işlemimi yapmak zorundalar mı yoksa İnsan Kaynakları Şube Müdürünün elinde mi gönderip göndermemek veya nasıl bi yol izlesem tayinimi yaparlar şimdiden teşekkürler

mrb muhammed bey. tayin istemek senin elinde. afyon'da boş kadro varsa çıkar. yapman gereken durumunu belirten bir dilekçe yazmak ve kurumuna başvurmak. raporunuzu da dilekçeye ekleyin.

teşekkürler afyonda boş varsa kesin göndermek zorundalar mı ben onu merak ediyorm boş yer oldğunu biliyorum cünkü yardımınız için saolun

Adaylığınız kalktıktan sonra dilekcenize raporu da ekleyerek tayin isteyebilirsiniz. Ben de Afyon'dan Samsun' a o şekilde tayin istedim.

yönetmelikte atanabilir yazıyor.atanır yazmadığı için tamamen atamada bulunan kişilerin inisiyatifinde.kmhb 5 aydır atama beklioyorum.

Üst Alt