Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli çalışanın vardiyalı işte vardiya seçme hakkı var mıdır?

serhat92

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben özel sektörde çalışan birisiyim benim sorum engellinin vardiyalı çalışmalarda vardiya secme hakkı var mıdır yok mudur memuriyette var ama özel de de var mı bunu merak ediyorum, birde çalışırken işkurun sayfasından başka iş için görüşmeye gitmek vs başvurmak yasak mıdır

özel sektörde 15 yıl çalışıyorum hemde hep 3 vardiyalı vardiya seçme hakkın yoktur engellinin.kalkıp orayı,burayı isterim derse kapı orda yürü git diyorlar.çalışırken işkurun sayfasındaki iş ilanlarını takip edip görüşmeye gitmek yasak degil gidebilirsin.

Sağlığınızı zora sokan işlerde çalıştırılamazsınız. Kural bu. Eğer vardiye saatleri sağlığınızı zora sokuyorsa, işverenden bu yönde talepte bulunabilirsiniz.

kaçar yok iş veren butun çakallığı yapıyor heyet raporu istiyor uzman doktorunuzdan ben özel hastaneden rapor aldım epilepsi nedeniyle vardiyalı çalaışamaz diye ondan sonra vardiyadan düştüm durum böyle devletde çalışırsan sorun yok ama özelde her zaman ezilmeye mahkumsun .... başbakan cumhurbaşkanına yazın ancak onlar yaparsa yapar çalıştay devam ediyor yeni yönetmelik kanun

Üst Alt