Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli çalışanlar tüm engellileri temsil eden kendi sendikasını kuramaz mı?

ferhat4959

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
ülkemizde 8.5 engeli vatandaş olarak yaşamaktayız bir kısmımız şartlardan dolayı çalışmamak tayız dernek ve konfederasyon olarak ülkemizde yasal haklar bilgi edinmekteyiz son açıklamalardan dolayı kamuda 120 bin aşan çalışanlarız kamu kurum ve kuruşlarda çalışanlar bir kısmımız tercihen olarak sendikalara üyeyiz çoğu sendikalarda engeli olarak sendika kollarına bağlıyız
lakin yaptığım araştırmalarda bulunduğumuz sendikaların bizler için çabası görmemekteyim özelikle çalışma şartlarında bir olanak ve düzenlemeler yapılmadı en çok değindiğimiz konu ise yardımcı hizmetler sınıfı kaldırılması lakin bağlı olduğumuz sendikalara iletmemize rağmen hiç bir yasal çalışmada bulunmadılar sadece sözde bıraktılar benim önerim şu hiç bir sendikaya bağlı kalmaksızın kendi sendikamızı kurup haklarımıza sahip çıkmaktır. iyi günler

Meb'de çalışan engelliler Teç-sen'e geçmek için neyi bekliyorsunuz.

Teç-sen’in sayfasına bir bakın
Engelliler için yaptıklarına girişimlerine bir bakın. Gerçekten bizim için uğraşıyorlar.
Eğitim bir sende durarak yanlış yapıyoruz.
Böyle hakkımızı yedirmeyen sendikalara ihtiyacımız var.
Ben eğitim bir senden teç sene geçiyorum en kısa zamanda.
Sizede tavsiyem geçmeniz Yönünde

Mesela ne TÜR çalışmalar yapıyorlar veya yapacaklar?

Engelli çalışanın sendika aidiatlarında bir indirim söz konusu oluyor mu?

Üst Alt