evet onu başaramadım kdv konusunda bi arkadaş link paylaşmıştı direk TBMM MECLİS DİLEKÇE KOMİSYNUNA GİRİYORDU ama ben bunu başaramadım bir bilen arkadaş varsa eklesin ve sitede bunu biz kendimizde devamlı güncel üst sıralarda yazaak olmasını sağlarız yada her giren okuyan bimere yazsın bu konuyu o da olur
Anlatamadım galiba engelli çalışanlardan vergi 1 derecede olsan bi miktarda olsa yine alınıyor yada agiyi gecemediği için maksimum 130gecemiyor oysa vergi indirimi ayrı agi ayrı örnek çalışmayan engelli birey asgari üçretle çalışıyor diyelim agisi 80,33 maaşla 846 evet artı 2 derceden vergi indirimi var 60tl artı 906 tl eder bende derim ki sonuçta engelli birey çalışmamış olsa devletten maaş isteyecek yardım almak isteyecek kullandığı çihaz için yardım talep edecek veede en doğal hakkı buna yasal bi düzenleme bayağı yapılabilir engellilerde brüt maaş net maaş olsun bi nevi devlet engellileri çalışabilir olanlarımızı çalışmaya teşvik etmiş olurve bazen devlet yetkilisi veya hükümet biz engellilere şunu yaptık bunu verdik lafından mahrum eder bence uygulanabilir bir fikir