Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli çalışanlardan vergi hiç alınmasın

turan yılmaz

Aktif Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
SAYIN ARKADAŞLAR BURDA BAZEN BOŞ İŞLERLE UĞRAŞIYORUZ engellilerden vergi indirimi yerine (0) vergi alınmasın gelin bunu TBMM MECLİSİNE DİLEKÇE DOLDURALIM BİMERE TOPLU YAZALIM

böyle şeyleri dile getir destek verelim duran arkadaş.

Hepimizin herhangi bi siyasi peşine takılmadan hakkımızı savunalım örnek sıfır araç alımında kdv kaldırılması için savaşaım gerekirse üçretsiz ulaşımda tek kart üzerinden türkiye genelinde gecerli olması için savaşalım değilmi

dilekçe komisyonuna verin dilekçeyi imzalayalım arkadaşlar bu işte engelliler.biz kampanyasıda olması lazım ama bu olayı ön sıralara taşıması lazım siteye girene direk karşısına çıkması lazım vs vs.

Her saglam kisi bir engelli adayidir bende bu süreçte size destek vermeye hazirim ayrica serkan arkadaşımız çok hakli site olarak bu konuda gerekli duyarlikik gosterilmeli dilekcenizi bekliyoruz turan bey imzalamak icin

İşadamı iseniz ve veya gelir düzeyiniz 5 bin lira bilemedim 6 bin lira veya daha üzerinde ise o zaman vergi indirimi alınmasın derseniz çok sevinirdim. %60 rapor ile zaten benden hiç vergi alınmıyor ki... Geriye ne kaldı? Meclise ciddi ciddi teklif ile gitmek gerek: dolayısıyla bunu çok iyi bilmek gerek: Bilirim demiyorum ama yaptığınız bir cümlelik açıklama ile herkesi etkilemenize şaşırdım.

Doğrusu nasıl olacağına dair detaylı açıklama yaparsanız ayrıca bu muhasebe konusunda iyi derecede bilgili isenz tabii ki sevineceğim.

evet onu başaramadım kdv konusunda bi arkadaş link paylaşmıştı direk TBMM MECLİS DİLEKÇE KOMİSYNUNA GİRİYORDU ama ben bunu başaramadım bir bilen arkadaş varsa eklesin ve sitede bunu biz kendimizde devamlı güncel üst sıralarda yazaak olmasını sağlarız yada her giren okuyan bimere yazsın bu konuyu o da olur

Anlatamadım galiba engelli çalışanlardan vergi 1 derecede olsan bi miktarda olsa yine alınıyor yada agiyi gecemediği için maksimum 130gecemiyor oysa vergi indirimi ayrı agi ayrı örnek çalışmayan engelli birey asgari üçretle çalışıyor diyelim agisi 80,33 maaşla 846 evet artı 2 derceden vergi indirimi var 60tl artı 906 tl eder bende derim ki sonuçta engelli birey çalışmamış olsa devletten maaş isteyecek yardım almak isteyecek kullandığı çihaz için yardım talep edecek veede en doğal hakkı buna yasal bi düzenleme bayağı yapılabilir engellilerde brüt maaş net maaş olsun bi nevi devlet engellileri çalışabilir olanlarımızı çalışmaya teşvik etmiş olurve bazen devlet yetkilisi veya hükümet biz engellilere şunu yaptık bunu verdik lafından mahrum eder bence uygulanabilir bir fikir

Bence toplanıp meclise gidelim. Millet vekilleriyle konuşalım dilekçemizi d oarda millet vekillerine verlim.

Üst Alt