Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli çalışanların toplam mesai saatleri..?

leventdkm

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar belediyenin kendi şirketinde caliaiyorum engelli kadrosundan.sabah 8 aksam 6... engellileri 8 saat.den fazla calisdirabilirlermi. Yani kisaca sorum bu ve burda parmak izi kullaniliyor. Ara sira 15 yda 20 dakka gecikiyorum bundan dolayi tutanak yazip cikarabilirlermi.simdiden tsskler cvpliyanlara.dostcakalin

Bilen cvployabilirmi yazcakdim basliga cvpliyabilir yazmisim kusura bakmayin. Tel.den anca bu kadar yaziyorum :))))

8 saatten fazla çalıştırabilirler, geç kalmanızı başınızdaki sorumlu kişi isterse rapor edebilir ve devamlı olduğu zaman işten çıkarabilirler.

Yani engelli kadrosundan calismanin hic bir farki yok

Normal calisanlar gibiyiz.

Yani engelli insan bunun kisi var. Kullandigi ilaclar agir.ister istemez gecikebilir.bunun bi cozumu yok yani

sorumlu kim ise tutanak tutabilir iştende çıkara bilir ama benim bildiğim 3. tutanakta işten çıkarılır

evet maalesef böyle vardiyalı sistemdede çalıştırabilirler ama engelli memur kadrosunda çalışanlar isteği dışında gece vardiyasında çalıştırılamazlar.

Yani normal calisanla hic bi farkin yok.bizde haklarimiz var saniyorduk. Tek hakkimiz ögle yemegi demekki :))

Olaya bak ya. Hic bi hakkin yok. 10 saat calisdirsinlar

Üst Alt