Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli çocuğu olan aileler için emlak vergi muafiyeti var mı?

perwer

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim sorum şu; eğer engellinin bir konutu varsa (200metre kareye kadar) ondan emlak vergisi alınmamaktadır. Ben aynı muafiyetin engelli çocuğu olan ailelere de uygulanıp uygulanmadığı konusunda bilgi edinmek istiyorum. Bu tür bir bilgiye ben ulaşamadım.

OturanBoğa;
sayın oturanboğa kardeşim peki onsekiz yaşını doldurmamış ve +++ zihinsel engelli çocuk a ev satışı yapılmazki burumda onun adına ona bakmala mükellef olan kişi yani velayetini yürüten kişi onunla aynı şartlara tabi olmuyormu bu haklardan yaralanamıryormu...?

notbahsi geçen metin bumumu...1319 sayılı Kanunun 8 inci maddesinin ikinci fıkrasında, “Bakanlar Kurulu, kendisine bakmakla mükellef kimsesi olup onsekiz yaşını doldurmamış olanlar hariç olmak üzere

bulunduğun yerdeki belediyeye yazılı olarakmüract et veyazılı cevap iste

merhaba,
8 yaşındaki engelli oğlumun adına tek olan evim ( ev eşimin üzerine ) için vergiden muafmıyım acaba?

Üst Alt