Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli çocuğumun gittiği özel rehabilitasyon merkezinin bulunduğu ilçeye tayin..?

h_aygun

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar, çocuğum daha önceden çalıştığım yerden 30 km. uzakta bir ilçede özel eğitim okuluna gidiyordu, şimdi ise çalıştığım yerde özel eğitim okulu açıldı. buraya verdik.
Yalnız ben daha önceki okuluna gitmesini ve o ilçeye tayin istemeyi düşünüyorum. Çocuğu önceki okuluna yeniden kayıt yaptırsam o ilçeye tayin yaptırabilir miyim.
şimdi çalıştığım yerde okulun açılmış olması engel olur mu, 657 sayılı devlet memurları kanununun madde 21. eklenen ek madde 39 gereğince..

becayiş çok zor, çalıştığım yeri isteyecek kişi olucak.

peki anlamadığım şu çocuğunuz engelinden dolayımı özel okulda

diyorsunuzki daha önceki okuldan aldık şimdi buraya kayıt yaptırdık bence cocuğunuzun psikolojisiyle daha fazla oynamayın..bırakın şimdiki yere alışsın

evet rahatsızlığından dolayı özel eğitim okuluna gidiyor. mesala ben burdaki okulu beğenmedim. önceki okuluna gitmesini istiyorum. önceki okuluna verirsem tayin yaptırabilirmiyim. burdaki okul engel teşkil edermi.

şimdi efendim çalıştığınız kurumun o ilçede şubesi yada birimi varsa müdürlerinizden özel rica yada çocugunuzun durumunu izah edecek belgelerle vs. ancak bu şekilde olur diyorum

çalıştığım yerde kurum ve gideceğim yerde aynı kurumdan mevcut. Şube yada müdürler ile ilgili değil. ben tayin isteyeceğim tayinde şimdi çalıştığın yerde özel eğitim okulu var diyerek tayin yapmamı zorlaştırırlarmı. yani ben bunu aramıyorum benim aradığım benim tercihim bu okulu beğenmedimde önceki okulunu beğendim oraya kayıt yaptırıp tayin istemek,

aynı il içinde tayın olayı olmaz sizin işiniz müdürlerinizi bağlar..

Üst Alt