Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli daimi işçi kadrosu tayin ve kurum değişikliği için BİMER ve CİMER'e başvuru

Edipmemis

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar Ben engelli işçi kadrosunda muğla ilinde belediyede çalışmaktayım.
Engelli memurlara verilmiş olan tayin hakkı araştırdığım kadarıyla işçi kadrosunda bulunun engellilere verilmemiştir. 2015 yılında bir girişim olmasına rağmen bu sonuçladırılmamış ve hayattaki fiziki kısıtlamamız olmasına rağmen ailemizden uzak kalarak yeni bir kısıtlama eklenmiştir.
tüm engelli arkadaşlarımdan ricam BİMER ve CİMER makamlarına uygun bir dille dilekçeyle başvurup bakanlar kurulundan bir karar çıkarak bize hakverilmesini isteyelim. konuyla ilgili görüşlerinizi iletirseniz sevinirim

Belediyeleri bilmem ama kamu kurumlarında işçi statüsünde çalışanların kurum değiştirmeleri söz konusu değil.Tayin hakları vardır.Bu belediyelerde nasıl bilmiyorum.Ben de sonradan engelli kadrosuna geçirilmiş kamu işçisiyim.Benim kurumumda bu hak tanınmıştır.

Ehmet5806
Hocam bende sonradan engelli oldum kamuda taşeron işçiyim siz nasıl kurumda engelli işçi oldunuz boyle bir hak varmi bende engelli işçi kadrosundan faydalanabilirmiyim. Yoksa

Ekpss ye mi girecez

Edipmemis

dostum bende engelliyim belediyede 15 yıldır çalışıyorum emekliliğim geldi sayılır inan bana kafamı vurmadığım taş kalmadı çalmadığım kapı kalmadı dpb, bimer, başbakanlık, cumhurbaşkanlığı nerelere ne yazmadım ki ama belediyeler arası ve belediyeden başka bir kuruma geçiş olmuyor sadece belediyenin il sınırları içerisinde, belediyenin kendi bünyesinde olan birimlerde istediğin yere geçebiliyorsun istediğin birimde çalışabiliyorsun başka ihtimal yok olanak yok bilgin olsun

gesees

Edip kardeşim ben zaten kurumumda kadrolu olarak 20 yıldır çalışıyordum.Boş olan engelli kadrosuna geçirildim.Sanırım engelli işçi kadrosu için ekpss ye girilmiyor.O sınav memuriyet için.

Ehmet5806

dostum seni sadece engelli kadrosuna yerleştirmişler onda sıkıntı yok kadro boşmuş yerleştirmişler ama tayin olayında hiç bir ihtimalde yok hiç bir olanakta yok keşke birisi bir örnek gösterse bizde kendi memleketimize ailemizin yanına gitsek ama yok malesef yok

Ehmet5806 ben Kırşehir milli eğitime daimi işçi olarak atandım da acaba 2 sene sonra Kastamonu milli eğitime tayin alabilir miyim olabilir mi?

Bu bir istektir, arkadaşlarımızın istekleri olur inşALLAH

Son düzenleme:
Üst Alt