Merhaba engellüyüz koniçiva avatra servis mösü döve evet kendisiyle barışık olmamak alçak gönüllülük psikolojide bozuk ve haddini bilmemezlik ikikişililik yanlış anlama lütfen engellilik hakkında hiçbirşey bilmiyorsun ve engellilerin işini de özellikle bil geyitssin zorlaştırıyordu senin gibi olan engelliler hiçde azdeyil biride benim şans ve ödül biraz olsun kendini yanı hiç bir suçu olmayan insanlar savaşa gidip gazı oluyorlar veya bir çok anasırından olan ebeveynler özürlü doğuyor veya birçok insanda sonradan engelli oluyor tıpkı erken yaşlanmak her şeyi erkenden yapmak kaplumbağa gibi işin güzelliğine bak kaplumbağa hemi yavaş fakat okadarda emektar tam 3000 bin yıl yaşıyor baba
Bide şunu iyi anlamanın istiyorum biz engelleri ortadan kaldıracağı bu demek deyildir her insan sağlıksız ve beceriksiz dır oysaki her insan bir engelli adayıdır bu Dünya hepimizin, sadece bizler tanışmak için cenabı Allah bizleri seçti
Saygının bittiği yerde yeni engelliler çoğalır.
Birazda kendimden bir örnek vereceğim bende tam kırk yaşındayken %40 engelli oldum kırk yaşına kadar hiçde az bir zaman değil neler yaptım bir insan oğlunun hayatı boyunca yapabileceği her şeyi. Okudum, Askere gittim, Evlendim, Evim, Arabam, işim, Bankada param Artış gibi yaşadım anlıyacağın, Şimdide herşeyin var sadece senden dahada az bir engellilik oldu Allahın zoruna gitmesin
Neden sende böyle bir düşünce oluştugunu anlıyorum biraz gerisin kaynakcısın başkalarının özelliklede engellilerin haklarına tanımıyordu yoksa sen parelel misin
Her halde biraz olsun anlamışındır yoksa daha düzgün ne olabilir biraz Allah yardım ediyor alış buna.