Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli devlet memurları kaç TL alıyor?

fasfor

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar en basit bir vergi dairesinde engel li memur EKPSS ile atananne kadar maaş alır bilgisi olan varmi

Bu kademe ne oluyor

pro_license

Lisans mezunuyum ben yeni atandım 2 ay içinde başlayacaksın şuan çalıştığım yer maaş olarak iyi ama devlet kurumu nihayetinde gecicegim yer

Memuriyetin engelli veya engelsiz dye bir ayrımı yok. Eğitim ve kadro derecenize göre herkesin aldığı maaşı alırsınız. Sadece vergi indirimi için maliyeye raporunuzu verirseniz 100-200 civarı fazla para alırsınız.

Bu ücretler memurun bulunduğu kurum ve statüsüne göre değişkenlik gösterir.

özel sektörde 20 yıllık deneyimimiz olsa devlete geçsek deneyimsiz bir kişi gibi yeni mezun gibi direk derece ve kıdem ile başlatılıyor değil mi?

pro_license

Neden o kadar az

Vergi dairesinde çalışan memur ne alır acaba lisans merak ettim ek olarak alınan başka bir ücret varmı memurlar nasıl maaş alır bilgi verebilecek memur varmı bizim kadrodan

fasfor
vergi dairesi de olsa aynı maaşı alırsın kademe derece ufak artışlar sağlar engelli olman bir şey değiştirmez 657 sayılı kanun kapsamındasın.

yeni başlayan lisans mezunu düz memur 8500 alır.polis,öğretmen vs nöbet ve ek derslerle daha fazla alır.

8.695 tl
1,5 yıldır Mebde vhki
Önlisans mezunyum
Lisans tamamlasam ne kadar fazla alırım?

Reyhanman

ben daha fazladır diye düşünüyordum. hele de bu dönemde hem de yapılan son zamla mı böyle oldu? keşke böyle olmasaydı . hak değil bu .

hanifeaydin

Bence bunlar bu kadar değil ya bu kadar sayıda net maaşları budur üstüne bunların bir çok Hakkı oluyor bildiğim kadarıyla şu an çalıştığım yerde 10 bin lira alıyorum ben o zaman niye memurluk için çıkayım ki bu işten

Ekim ayinda sendikadan toplu sozlesme ikramiyesiyle beraber 9.395 tl alicam

Hayır baska ucret yok
3ayda1 sendikadan 700tl ikramiye dişinda başka bişey yok
Engelli indirimim ve bes iptal benim
Anca bu kadar

Reyhanman

Vhki ne oluyor nasıl peki rahatmisn ben de lisans mezunu olarak vergi dairesinde memur olarak vasliycam güvenlik soruşturması yapıyorlarmış suan

fasfor
Kuruma göre değişiyor rahatlık, vergi dairesini bilmiyorum
Veri hazırlama ve kontrol işletmeni, bilgisayarda çalışıyorsun
Memura göre vhki maaşı biraz daha yüksek

ayDÜNYAvazo

Tabi sendika üyesi isen. @fasfor bence işinden memnunsan ayrılma derim. Devlet memuru olmak rahat ewet ama maaş konusunda pek de cömert değil
Hele biz memurlar emekli olunca maaş yarı yarıya düşecek. Özel nasıl bilmiyorum.
Bence engelli değil de vergi dairesi nde çalışan birine sor çünkü engelli indirimi çok da bir şey kazandırmıyor

Üst Alt