Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli devlet memuru olarak önce sözlü tehditler sonra saldırı yaşadım!?

Konular
63
Reaksiyonlar
0
engelli devlet memuru olarak önce sözlü tehditler sonra saldırı yaşadım ne yapabilirim

şikayettemi bulunayım kuruma bir şikayet dilekçesi ve ya daha üstlere dilekçe yazsam olmaz mı olabilirse haklarım nelerdir ne yapılmasını talep edebilirim

183 ü arayın yada binlere yazın cep verilecektir

Kurum içinde mi yaşadınız olayı? Kurum içinde yaşadıysanız çalıştığınız Kuruma dilekçe ile başvurup sonucunu beklemenizi tavsiye ederim. Sendika üyesi iseniz sendika temsilcilerinizle konuşmanızda fayda var.

İşi Yazıya Dök. İlk Önce Kurumuna Bir Dilekçe Ver, Sonra 183 ve Bimer Yoluyla da Gerekli Başvurunu Yap.

Hakarete maruz kalındığında;
1. İkametinize en yakın Cumhuriyet Başsavcılığına bir dilekçe ile suç duyurusunda bulunuyorsunuz.
2. Kurum içerisinde mesai arkadaşınsa bu hakareti yapan ;
a. Olayı ayrıntılı bir biçimde anlatan rapor tutup hakareti yapan kişinin amirine bir üst yazı ile resmi olarak göndermen gerekiyor.

Hakareti yapan vatandaş ise 1. madde de belirttiğim gibi Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusu şeklinde.

Çok geçmiş olsun.

Memur saldırdı önce sözlü tehdit bağırış çagırış sonra sandalyeme vurdu bana vurmaya çalıştı izin vermedim hafiften ağzınıda bozdu

Arkadaşım yanlış yönlendirmiş gibi olmayayım, büyük konuşmak istemiyorum ama asabiyim ben. Benim başıma gelsin aynı şey o memur o ilde barınamaz. Allah kolaylık versin.

Tehdit ve saldırıya dair deliliniz, şahidiniz, raporunuz var mı ?

bende ayrı ayrı iki kurumda memur ve müdür tarafından hakarete uğradım. üstüne sözlü şikâyette bulundum. ama fiziksel müdahaleyle yada tehtitle karşı karşıya kalmadım. o yüzdende pek üzerine gitmedim.

Üst Alt