Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Durum Bildirir Raporu ne işe yarar?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
634
Reaksiyonlar
367
Devlet hastanelerinden alınan ve oran yazan "Engelli Durum Bildirir Raporu" ne işe yarar ve hangi amaçla kullanılabilmektedir? Vergi indirimi, 2022 maaşı, Evde Bakım Maaşı, ÖTV İndirimi, vs....

her işini görür sisteme düşüyor zaten o raporla heryere başvurursun bakan açıklama yaptı raporun kullanım amacı bölümü kalkttı diye tek raporla bütün işini halledebilirsin ayrı ayrı rapor vermene gerek yok
ayDÜNYAvazo

ayDÜNYAvazo

Engelli raporundan bahsediyorsunuz? Zaten bu forumun %80'i engelli raporu ile yapılacaklar ile ilgili neredeyse...

Tüm başlıklara bakıp, size uygun yapmanız gerekenleri çıkarabilirsiniz.

Engelli Durum Bildirir Raporum olmas8na rağmen malulen emeklilik için başvurduğumda, SGK şehir hastanesine sevk etti. Istediği rapor da Malulen Durum Bildirir raporu. Demekki hala ayrı ayrı raporlar isteniyor, sevk üzerine.

Ankyra
Kardeşim malulen emeklilik işlermlerinde sgk elinizdeki mevcut raporu kabul etmez ve sizi kendisi hastaneye sevk yazisi yazarak sağlik durumunuz ile ilgili raporu hastaneden ister ve bu gelen rapordaki durumunuz üstünden sizi degerlendirir.
Sizin daha önceden aldığiniz sağlık raporu kurumca daha gerlendirilmez,fakat bu aldiniz raporu diger islerinizde rahatlikla kullanirsiniz.

Mehmet005 Ben bunu biliyorum. Yukarıda @BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM! in yazdığınin aksine bütün işlemlerde geçmedigini belirtmek istedim.

Üst Alt