Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli ehliyeti için yeniden rapor mu almam gerek?

uana

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba,
2015 yılında sgk için sağlık raporu aldım % 49 olarak sonuçlandı. şimdi h sınıf ehliyet almak istiyorum, tekrar sağlık raporu almak durumundamıyım ?
Raporu aldığım hastaneye gitsem h sınısı ehliyet alabilir ibaresini eklerlermi yoksa enbaştan gene muayene işlemine mi sokarlar ?
ayrıca benim B sınıfı ehliyetim var, raporu aldım diyelim H sınıfı ehliyete çevirme işlemleri nasıl bilginiz varmıdır

teşekkürler...

Merhaba arkadaşım ben de aynı işin içindeyim sağlık ocağı na gidiyorsun aile hekimine engelli ehliyeti alacağını söylüyorsun senin engeline göre bir kaç bölüme sevk ediyor gidiyorsun muane oluyorsun komisyon a sevk ediyorlar il sağlık müdürlüğü nde komisyon gidiyorsun kimlik fotokopisi engelli rapor fotokopisi veriyorsun komisyon gününe randevu veriyorlar sonra sını bende bilmiyorum ben bu aşamada yım kolay gelsin şimdiden sonrasını bilen arkadaşlar varsa bilgilendirilerek seviniriz

merhaba sonrası kolay komisyondan aldıgın raporla, 2 biyometrik fotograf ve bankaya yatıracagın ehliyet harcı ile başvuruyorsun 10 gün içinde ptt ile elinde.

Selam aleyküm arkadaşlar 2014 ayında yüzde 70 engelli rapor almıştım sürekli ibaresi işaretli şekilde A1.E ehliyetim var kazadan önce almıştım h ehliyetine almak için 0 aracta kullanabılmem için fakat raporda otomatık yada h ehliyeti alabılır dıye bır ibare yok sag kolum felç dirsekten aşağı kullanamıyorum. Ne yapmam gerek yardımcı olabilirmisiniz saygılar

Buarada bacak açıları kısıtlı dızım bukulmuyor yürüyüş bozukluğu da var

Tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyürümm:)

Tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyürümm:)

Merhaba arkadaşlar. % 7 sol kol % 80 solunum sistemi olmak üzer toplam % 81,4 engel oranım var. Bu hafta tertibatlı araç komisyonuna gireceğim. ötv indirimi için komisyonun kriterleri ne oluyor? engelli sağlık raporundaki oranlar yeterli olmaz mı? engelli raporumu başvuru esnasında benden istediler.komisyon tercrübelerinizi paylaşabilir misiniz? giderken engelli raporum haricinde bir şey götürmeyi düşünmüyorum ? tavsiyelerinizi beklerim

saygılarımla

gunduzm h eyilyetin warmı yoksa önce ehliyet icin başwurman gerek ondan sora zaten komisyon karar weriyo

Ehliyet için perşembe günü il sağlık müdürlüğü tertibatlı araç komisyonuna gireceğim. Engelli sağlık kurulu raporum mevcut. Engelli ehliyeti almak için uğraşıyorum. Engelli ehliyeti ve engelli sağlık kurulu raporu ötv için yeterli olacağını anladım forumda okuduklarımdan.??

Teşekkürler. Tertibatlı araç komisyonundaki muayene hk bilgi verebilir misiniz?

ben tertibatlı almadım ama bildigim kadarıyla rapora arcta ne tertibat olacıgı yazılıyo

meraba simdi ben ehliyete yazılacagım engelli rabarum var normal ehliyet mi verirler yoksa engelli ehliyetimi verirler acaba bunda kararsız kaldım da yardımcı olurmusunuz..:)
uana
syg..

engelli ehliyeti werirler tabiki engeliniz neydi

bu oranla ehliyet alabiliyomusun sordun mu sana normal ehliyet werebilirler snırım

tesekkürler sizede kolay gelsin aracla alımla ilgili bir fikriniz varmı acaba gwn77

walla kardeşim sen ötw indirrimi ile alamazsın diye biliyorum ben

İl sağlık müdürlüğü komisyonu başkanı giren varmı ne soruyorlar muayene mi yapıyor lar nasıl oluyor

Sana rahatsızlıklarını soruyor ve muayene ediyor 5 dk sürüyor

Raporunuz ortopedik değilse alamazsınız yada 90 üzeri olmalı

Benim h sınıfı rapor ve eski tip ehliyetim var. Yeni ehliyet için elimde olan h sınıfı raporla başvuru yapabilir miyim yoksa baştan mı çıkarmalıyım?

BvG

Yeni rapor şart: uzman hekim -> il sağlık komisyonu -> nüfus müdürlüğü

Üst Alt