Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli ehliyeti olmadan ÖTV'siz araç alamayacak mıyım?

Mevlüt44

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba % 50 engelli raporum var ortopedik şimdi geçen hafta hastaneye gittim h ehliyeti raporu almak için %30 verdiler ve belgeleri alıp il sağlık müdürlüğüne gittim bana normal ehliyet alabilirsin dediler raporda normal ehliyet alabilir diye yazdılar ben bunla ÖTV indirimli araç alabilir miyim B ehliyet alsam % 50 engelli raporumu götürsem olur mu

Mevlüt44 Maalesef özel tertibat kodu olmadan araç alamazsınız. Ortopedik engelinizi biraz açarsanız yardımcı olanlar çıkacaktır.

Ben skolyoz ameliyatı geçirdim ameliyattan sonra belden aşağıso felç oldu belli bir süre yatakta yattım daha sonra fizik tedavi ile şuan yürüyorum benim için özel tertibat kodu ney acaba

Suan ehliyetin varmi kardes skalyoz engelli otv indirimli arac almak cok zor

artık raporlara kodların yazılması kalktı. kodları vergi dairesi belirliyor.
vergi dairesine başvurun.

ozgurmeric74

yok, kodları uzman doktor ve il sağlık komisyonu belirliyor. Vergi dairesi ehliyete ve engelli sağlık kurulu raporundaki ibareye bakıyor.

Üst Alt