Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli ehliyeti yenilemek için rapor ve ehliyet ücretleri ödedim!?

hakan0101

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Engelli Ehliyet Yenileme ve Tertibatlı Araç Alabilir Raporu icin 2 defa heyete girmek gerekiyormuş. Tertibatlı arac kullanabilir raporu icin 200 tl aldilar simdide ehliuet yenileme icinde para isteyecekler.?

Bir doktor için 50, iki doktor için 75, üç ve daha fazla doktor için 125 tl isteniyor. Sende hem ehliyet yenileme hem de terftibatlı araç olayı olduğundan 200 almış olabilirler.

evet size katılıyorum bende 14.09.2017 perşeme günü haseki hastanesinde Ötv indirimli araç alabilir raporu için başvurdum çok sancılı bir süreçten sonra sabah 06:00 da hastane önündeydim ve 6 adet doktor gezdikten sonra 11:30 gibi bitirip heyet kurul odasına evrakları teslim ettim ve bana haftaya bugün yani 21.09.2017 perşembe günü gelin alın raporunuzu dendi..

tabiki ücret olarak da 200.00-TL ödedim. Ayrıca benim ehliyetim eski H tipi olan şimdi birde bunun yenilenmesi gerekicek ayrıca bir para.

H sınıfı ehliyetimi geçen hafta B sınıfına dönüştürdüm bu dönüştürme işlemleri sırasında sadece 15 tl bankaya para yatırdım hastaneye vs. başka bir yere ücret ödemedim.

Üst Alt