Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli ehliyetimde eksik kod var. Ne yapmalıyım?

busyu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben yakın zamanda engelli ehliyeti için kuruldan rapor aldım ve sonrasında engelli ehliyetimi aldım fakat elime gelen ehliyette eksik 4 tane kod var bu durum araç alımında sıkıntı çıkarıyor şuan acaba kodlar neden eksik.

nüfus müdürlüğünde son kontrolü yapsaydınız

Bizim ehliyette kabul edilmedi vergi dairesi tarafından, seneye tekrar ehliyeti yenilemek için başvurmam gerekiyor ne kodu lazımsa onu yazdırmaya calisacaz

ÖTV birimine gidip rapor ve ehliyetinizi gösterin,onlar söylesin, araç bayilerinin gazına gelmeyin ben yandım siz yanmayın bayiler araç satmak için rapor yeterlidir diyor ama ÖTV birimi onaylamazsa işlem iptal oluyor

Tertibat kodları komisyon hekimler tarafından belirlenerek rapora işlenir.
Yakın zamanda benzer süreci atlattım. İle bağlı kamu hastaneleri birliğine dilekçemi verdikten sonra ikinci kez komisyona çağrıldım ve raporum yenilendi. Ardından nüfus müdürlüğünden ehliyetimi güncelledim. Sizler de benzer şekilde yol izleyebilirsiniz

@kuloglu 52,

ben 8-9 bayiye gittim hepside olur dedi kardeş onların vergi dairesinde tanıdıkları var sorup dönüyorlar bende o sayede 2 ay önce arabamı aldım. raporum 2013 ortopedik sürekli sağ ayak kısalığı

Bende de kodlar var ama kabul etmediler 40.11, 64,78,10.02 hepsi var

@crzylvr,

20.03-25.08-78-47-10.02 soldan gaz pedalı( bu arada ben hoca değilim bırakın şu terimleri)

Bana da 25.08 olsun dediler ama yazılmamış işte tekrar başvuracaz

@busyu, hangi nüfus müdürlüğünden aldınız.Keşke benim kodları da yazmayı unutsalar.10.04-35.03.-40.11 bunları iptal ettirmek için ne kadar çok uğraşıyorum.

Üst Alt