Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli ehliyetimle ticari araçlara aparat takıp kullanabilir miyim?

SanalHayat

Üye
Konular
89
Reaksiyonlar
10
Merhaba ben, mersedes viano arç alacağım, tekerlekli sandalye için geniş araç lazım, ama bu araçlar panelvan, ticari, falan diye geçiyor, ben bu otomatik araca aparat takıp kulana bilirmiyim, ayak kullanmıyorum,herşey elden, ehliyet kodları 47 10.02.32.01.35.02

imQ

arac tertibatı takan firmalara sorsan daha iyi olur ,onlar projelendirme yaptıgı için daha net cevap verebilirler

@arizona

Onlarda tam bilmiyor, burda cvp alırım diye düşünüyorum , yapan vardır mutlaka, olurmu olmazmı en net cevabı burda alırım inşallah.

Arkadaşlar ben aparat taktıracağım, ticaret yapmak için değil, Araç rühsatta ticari geçiyor, doblo gibi araçlar.

ehliyette 102 ambulans ticari araç kullanamaz kodu yoksa ticari araç kullanmanda bir sakınca yoktur

Merhaba arkadaşlar aparat takılı olan aracımı, TSE de aparatını söktürsüp saatım, şimdi yeni araç aldım, amarat takanlarla görüştüm, yeniden aparat takmak için raporunu yenilmen lazım dediler, bide sağ elimle direksiyonu tutuyorum, sol elimle gaz fıren kulanıyorum, ayaklarımı kullanamıyorum, ehliyet kodları 47 10.02. 32.01 35.02

Arkadaşlar takipçi diyor 35.02 kodu sildir öyle elden gaz firen tertibatı yaparız, bu kodları silersem sıkıtı olurmu, kod silmek için yeni rapormu gerekli, benim raporum 2018

05327242001 konyada aparatci numarasi bi ara sor imQ bilgi verir kendisine engelli aparatci yardimci olur en iyi bu isi yapanlar biliyor

Araba alirsan bu konyada ki aparatci gelip takar gorus ara ok

Üst Alt