Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli ehliyetinde 64 nolu kod kime veriliyor?

tarçın

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Sol bacağımdaki sıkıntıdan dolayı Sağlık il kurulundan özel tertibatlı araç kullanır 10.02 kodunun yanında gözlük kullandığım için 01.01 nolu kod verildi. hepsi tamam da 64 nolu kod niye verildi anlamadım.Gözlükle görmem tam.Birde bu kod hız sınırlarının 10 km aşağı gitmemizi gerektiriyormuş. Acaba kontrollerde radara yakalanınca mı çıkıyor ceza yoksa radarlar tespit ediyor eve hemen ceza geliyor mu.Başvurup iptal ettirebilir miyim acaba bilgisi olan varsa yazabilir mi. teşekkürler.

Eksi 10 km hız kontrolünü anında yapabileceklerini zannetmiyorum. En fazla çevirmeye yakalandığınızda eğer polis farkederse yiyeceğiniz ceza artabilir, o da hız sınırını %30 dan fazla aşmak olarak değerlendirilirse polis tarafından. Bu hesabı yapacak polis olduğunu pek zannetmiyorum. Kişisel kanaatim çok önemsenecek bir konu olmadığı yönünde ama siz gene de güvenli sürün, kendinizi en iyi siz bilirsiniz.

64. Aracınının hızı Karayolları Trafik Yönetmeliğinin 100 üncü maddesinde belirtilen hız sınırlarından 10 km daha az olmalıdır.

Bana da bugün oldu, başka bi koda itiraz edeyim derken bi baktık şimdi de bunu eklemişler. Deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim

Benim ehliyetimdede var ayni kod. Önemsenecek bisey yok. Eds olan yerlerle filan alakasi yok. Anca radara gireceksin cevirecekler seni ehliyeti detayli inceleyince o zaman yazarlarsa yazarlar yoksa bi ise yaradigi yok. Normal herkes gibi hiz sinirlarina uyarsan sorun olmaz

Üst Alt