Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli ek puan uygulaması hakkında bilgisi olanlar..?

izzet04

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhabalar ben %80 engelliyim bu yıl öss sınavına girerken engelli olarak başvurmadım ama ekpss girdim şu an atama bekliyorum yalnız engelli ek puandan haberim yoktu. ve bir yığın cahil insan bana yardım etmedi bu konuda. şimdi lys sınavına girdim ama 6 puanla diş hekimliğine giremiyorum ve puanım ek puansız. bari gelecek yıl için bu hakkı kullanmak istiyorum nasıl yapacağım konunda yardım ederseniz çok sevinirim engelli kardeşlerim. allah yardımcımız olsun[SIZE=5][/SIZE]:confused::confused::confused::confused:

Engel bilgilerinizi ÖSYM bilgilerinizde kaydedin. Kaydınızı nerde yaptıysanız bilgilerinizi orada kaydettirebilirsiniz. 20 ek puan alırsınız.

Lys puanınıza da yansır ek puanınız

msait19
bu yıl için ek puan alabilir miyim ? itirazlarda falan bulunursam yoksa artık bu yıl için çok mu geç ?

izzet04

emin olmamakla beraber yapılacak bir şeyin olmadığını düşünüyorum. yine de osym yi arayın. onlarla konuşun derim.

msait19
cevap verdiğin için çoook teşekürler.bir daha hazıranıcam o zaman. açıkçası tıp okuyup engelli bir kişinin neler başarabildiğini herkese göstermek istiyorum. çünkü engelli bir bireyde merhamet çok daha değerlidir. kendim gibi olanlara umut olmak dünyada ülkemi temsil etmek istiyorum. zaten bizim gibi engelli öğrenciler eğitim hizmetlerinden yararlanamıyor çoğu defa okula gidemedim. kendim bir şeyler başarmaya çalıştım. bu ek puanla eşitsizilik asla çözülmeyecek. ama bir nebze olsada yardımı olacak :)

Üst Alt