Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli emekli maaşı bağlanmasındaki yasalar ne anlam ifade ediyor?

mhmt05

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Iyi akşamlar 506 saylı yasanın 60 maddesi ve 4447 sayılı yasanın 81. Geçici maddesi ne demektir kısaca açıklarsanız sevinir.

Sigorta giriş tarihi 25.08.1999 dan önce olup,15 yıl 3600 gün şartını yerine getirenler
Yaş hariç diğer tüm kriterleri sağladığı için emeklilik talebiyle işyerinden ayrılıp,kıdem tazminatını alabilir.

Sanırım SGK ya,işyerinizden tazminat alabilmek için yazı talebinde bulunmuşsunuz.SGK da size bu yazıyı vermiş.

Bununla işyerinizden kıdem tazminatınızı alabilirsiniz.

Normal emeklilik ile vergi indirim belgesi alarak emekli olma arasında ne gibi farklılıklar var sorma sebebim yaştan :16 yıl 3760 ile hemen vergi indirim belgesi ile emekli ola biliyormuşum. Normali gün dolu yaştan 8 yıl beklemem gerekiyormuş ne tafsiye edersiniz bana hangisi benim yararıma olur sizce tşkler şimdiden..şuan 24 yıl çalışma sigortalı sürem var..

Hocam bence vergi indiriminiz varsa hemen emekli olun
Ne kadar beklerseniz sizin zararınıza
Mevcut sistemde ne kadar ertelenirse emekli maaşları o kadar düşüyor.

tşk benim 2010 yılında vergi indirim belgem vardı iş yeri kapanınca kaldı öyle büğün onu aldım ssk gitdim bana emekli olabilirsin uygundur yazısı verdiler ondan sordum normallede yaklaştım arasında maaş açısından pek fark varmı diye

umut iyi akşamlar kardeşim ssk gitdim vergi indirim belgesine istinaden emekli olursun yazısını aldım bana istediğin zamn muhasebeye ver çıkışını al talepde bulun dedidiler sana sormak istediğim iş yeri çıkışı yapıp müracatdan sonramı giriş yapılsın ne dersin

NORMAL EMEKLİ ASGARİ DEN ENGELLİ EMEKLİLİK ARSINDA FARK VARIMDIR.

8 yıl beklemeyi aklınızdan bile geçirmeyin derim.
Hemen emekli olup emekli çalışan olarak devam edebilir, iki maaşı birden alabilirsiniz.

Üst Alt