Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli emekli olunca maaşı daha mı düşük olur?

cemcan67

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim sorum, %40ve%59 arası vergi indirimli emekli olursam, mevcut alacağım maaşımdan kesinti olur mu

teşekkürler

cemcan67
Hangi maaşı soruyorsunuz ?
Emekli misiniz, emekli çalışan olarak alacağınız maaş için mi soruyorsunuz, emekli maaşı için mi soruyorsunuz, daha açık olur musunuz.

kabataslak belirtirsek,t.c vatandaşı olan emekli çalışan vs..devletin belirlediği kıstaslar baz alınarak ama vergi ama başka bir şey adı altında muhakkak kesinti olur...ama çalış ama emekli ol bedava hiç bir ödeme yapmam der devlet adama kısa net!...kolay gelsin herkese..

Ufukalp
%40üstü vergi indirimli emekli olunca, devlet maaşımızdan bir kesinti yapacakmış, kimi yapar diyor, kimi yapmaz

Bağlanan maaştan devlet neden kesinti yapsın ?
Soruyu yine de tam olarak anlamadım ama, sormak istediğiniz buysa, devlet engelli erken emekli oldunuz diye maaşınızdan kesinti yapmaz.

Yani normal emekli olunca alacağımız maaş, engelli emekli olunca kesinti olur deniyorum

Deniyorum ibaresi yanlış oldu, deniyor olacaktı

Benim normal emekli olmama 10 senem var, ama geçirdiğim ameliyatlar var böbrek fonksiyon azalması, yüksek tansiyon, beyin kanaması ve beyin enevrezma ameliyatı, damar içinde stend parça var, rapor almak için müracaat edecektim, bana sgk çalışanı rapor alıp emekli olmak isterseniz maaşınızda kesinti olur demişti

Geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim, sanırım böyle bir kesinti olmuyor

7523 gün primim var, sigorta prim başlangıcı 1996,buna göre bir hesap yapabilirmiyiz, 4912tl,ek ödeme ile 196tl gösteriyor hesaplamada

Yani bu ücretin aynen alacağım doğrumu anladım

Çok teşekkür ederim ilginiz için

Üst Alt