Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli emekliliği dediğimiz Yaşlılık aylığı mı?

dephyr

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
vergi indirim sonucunda yüzde 53 ile vergi indirimi aldım sgk ya belgeleri verdim vergi indirimi yazısını da verdim tahsis nomu da aldım e devlet sitesinde henüz baglanacak aylık sonuclanmadı ama dikkatimi çeken bir sey var yaşlılık aylığı olarak kodlanmış bir yanlışlık var mı?normalmıdır?
emeklilik aylığı olarak gecmesi gerekmiyor mu 8675 gün primim var

Herhangi bir yanlışlık yok.
Engelli vergi indirimi ile emekli olursa yaşlılık emekliliği olur.

İnşaallah hayırlı olur. ailenle birlikte maaşını kullanırsın.benim sorum maliyede yani kurulda ne kadar bekledin.şimdiden teşekkürler cevabın için

bizde eşim adına 30 ekimde sgk ya başvurduk. 16 kasım da vergi dairesine yazı yazılmış görünüyor. bekliyoruz bakalım.

Herhangi bir yanlışlık yok.
Engelli vergi indirimi ile emekli olursa yaşlılık emekliliği olur.
tesekkur ederim verdiğin bilgiler için

İnşaallah hayırlı olur. ailenle birlikte maaşını kullanırsın.benim sorum maliyede yani kurulda ne kadar bekledin.şimdiden teşekkürler cevabın için
mart ayından beridir 3 defa hastaneye sevkedildim en sonunda hakem balıkesir devlet hastanesinden sonra mutlu sona ulaştım

bizde eşim adına 30 ekimde sgk ya başvurduk. 16 kasım da vergi dairesine yazı yazılmış görünüyor. bekliyoruz bakalım.
hayırlısı olsun ailenizle birlikte yemek nasip etsin inşallah

Hangi hastaligindan 3kez hastaneye sevkedildin seninle daha once yazismistik galiba isitmedendi dimi neden sevkettiler emekli olurkenmi sevkettiler biraz aciklarmisiniz

benim şöyle bir sıkıntım var %48 raporu hastaneden vergi dairesine yolladılar vergi dairesi vergi indirimi için ankaraya vergi dairesine ankaradan cevap % 48 üçünçü dereceye girdin dedi vrgi dairesi evrağı iş yerinden alıp bağcılar sgk ya teslim ettim 02.11.2016 şimdi işlem nasıl işleyecek emeklilik ne zaman başlar

Emeklilik işlemleriniz başlamış.
Maaşınız 01 Aralıktan itibaren işlemeye başlar.
Benim tahminim aralıkta ilk maaşınızı alırsınız.
En kçötü ihtimal ocak ayında alırsınız.

tarum 41

işitme hastalığımdan raporu kişisel aldım yüzde 53 ile onaylandı 3 kez hastaneye sevkedilmem ise eksik evrak ikincisi karar verilemedi ücüncüsü hakem hastaneye sevkedilmem sonucu oldu
işlemler sonucunda emekliliğe karar verdim

Üst Alt