Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli emekliliği konusunda yeni bir düzenleme için girişimde bulunulamaz mı?

karaca11

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba, çıkacak yeni yasada engelli emekliliği sigorta süresinin indirilmesi için birşeyler yapılabilir mi acaba, memurlar.net sitesinde 1.derece engelliler için 11 sene, 2.derece engelliler için 13 sene ve 3.derece engelliler için 15 sene olması için birşeyler yapılabileceği belirtiliyordu...bir imza kampanyası veya bunun gibi birşey yapamaz mıyız?

Yaş Bekleyenlere Erken Emeklilik

Arkadaşlar merhaba, SGK Yaşından dolayı emekli olamayanlara yılda % 5 düşük maaşla erken emeklilik çıkaracak, bende diyorum ki bizimde primi dolan ama sigortalılık süresi bekleyenler için bir düzenleme yapılması için bir şey yaptıramaz mıyız? bizim yaş durumu yok ama sigortalılık süresi çok uğraştırıyor, primi dolmuş ama çalışamayacak durumda olan insanlar var o yüzden de çıkmazda kalıyoruz..bizde imza falan toplayalım bu çalışmaya engelliler de dahil edilsin ne dersiniz?

Binlerce Kişiye Erken Emeklilik Müjdesi! - Engelliler Sitesi

Düşünceniz gayet mantıklı yanlız devletın bu konuda bızden yana olacagını hıc zannetmıyorum:confused: normal şartlardakı çalışanlara ve emeklı olanlara gore zaten engellılerının bır takım hakları mevcutken, bırde bu sekılde uygulama yaparlarmı bence yapmazlar keske yapsalar ama..... ayrıca erken yaşta emeklı olan engellıler normal emeklı olan vatandaşlara gore zaten daha az maaş almakta bırde bugunku ülke şartlarında % 5 gıderse gerıye ne kalıcak:cool:

Evet haklısın Soneracar59, fakat bu kalan süre için % 5...2-3 sene biraz az maaş alabiliriz :( ama hic alamamaktan iyidir sanırım. Denemenin bir zararı olmaz diye düşünüyorum, kabul edilirse cok iyi olur, zaten işe gidemiyoruz maaş alamıyoruz en azından maaşımız olur.

engelli kadrosunda çalışıpta vergi indirimi alamayan ama sakat kadrosunda işçi olanlara da bi yasa gelse ne güzel olur

Üst Alt