Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli emekliliğinde SGK hangi evrakları istiyor?

tb2nhf

Aktif Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
96
ENGELLİ EMEKLİLİĞİNDE SGK hangi EVRAKLARI istiyor emekli olur yazısı almak şartmı

emekli olur yazısını sana onlar vericek 2 ay önce başvurdum sadece vergi indirimine baktılar,engelli raporuna dahi bakmadılar

Özcan6600 ELIMIZDE vergi indirim yazısıyla gitsek 1 günde hallolurmu

Emekli olabilmek için vergi indirimi almak şart mı.

Members 4a sigortalı şirket calışanıysanız sigorta başlamayınız 2008 den öndeyse şart

tb2nhf
ilk önce emekli olur kağıdı verdiler,bende işyerine verdim çıkışım yapıldı sonra tekrar sgk gidip başvuru yaptım 5 günde işlem onaylandı

Özcan6600 abi emekli olur kağıdını kaç günde verdiler bazıları 3 haftada adrese geldi diyor sen hemen elden mi aldın

@emrecix
benim 1500 sanırım en düşük- 4980 pirim gününden oldum
@tb2nhf
başvurduğum an aldım sgk nının yoğunluğuna bağlı

Ozcan6600 teşekkürler abi,benimde 4950 gün var ama hesaplama yapıyom sgk sitesinden 950 tl emekli maaşı çıkıyo,oyuzden sordum.o paraya emeklimi olunur,Allah sonumuzu hhayır etsin

merhaba
nasıl hesapladınız emekli maasınızı ?
emekli olmadan önce aldıgınız maasınızla alakalı degil mi emekli maasınız ? ödenen sigorta primi vs.

aynen öle sgk sitesinde bilgilerinizi yazıp hesaplama oluyor ama ne kadar doğru bilemiyom,950 tl cıktı bana ama en düşük 1500 diyende var

emrecix

Sizinde büyük ihtimal 1500. 950tl cıkıyor ama katkıydı paydı vakıfdı derken 1500 tl topluyor

Üst Alt