Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli emekliliğinde vergi indirim teyidi kaç gün sürüyor?

umudum01

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
oncelıkle bu formu kuran ve emegı gecen herkese cok tesekkurler sayenızde erken emeklı olacagımı ogrendım
ve emeklılık dılekcemı 2 nısan 2018 tarhınde verdım soruma gelınce vergı ındırım teyıdı kac gun suruyor

@reyhan21

sgk vergı daıresı arası yuruyerek gıtsen 20 dk 20 gun oldu hala teyıt beklenıyor

reyhan hanım sızın vergı ındırım teyıdınız kac gunde gedı

umudum01 öncelikle hayirlı olsun
2 nisan olan başvurunuz en erken işlemleriniz
Nisan sonuna kadar sonuçlanır
mayıs 10 gibi e devlete emeklilik bilgileriniz düşer oradan takip edebilirsiniz.

umut tesekkur ederım cok zor bır surec rapor alma ankaraya gıdıp gelme 26 kasım da basladım ıslemlere 30 nısan 2018 de ısyerıne vergı ındırım yazısının gelmesıyle sonuclandı son asama emeklılık ıslemlerı tum bekleyenlere sabır dılıyorum son bır sorum olacak

ssk gırısım 1995 2000 oncesı 420 2000 2008 1780 2008 sonrası 3050 tamamı asgarı ucretten yattı sızce ne kadar emeklı maası alırım

tekrardan emegı gecenlere tesekurler

umudum01 şu kadar maaş alırsinız diye kesin birşey diyemeyiz ama tahminen 1000 1100 tl arası alırsıniz gibi olur diye tahmin ediyorum ısterseniz emeklimaası.com hesaplama yapa bilirsiniz.

tesekkurler cevabınız ıcın her seyın hayırlısı beklemekten baska care yok sabır cekecegız

umudum01

Ben günümün dolmasına 1 hafta kala ne zaman emekli olurum yazısı için müracaat ettiğimde vergi indirim teyidim dosyamdaydi

Ben diyarbakir dayım tam 1 haftada geldi dosyamdaydi emeklilik başvurusu yaptığım gün

reyhan cevabınız ıcın tesekkurler vergı ındırımım ve emeklılıgım onaylandı kısmet olursa mayıs 25 te maasımı alacam

arkadaslar adana ıcın vergı ındırım teyıdı 15 20 gun suruyor bılgınıze

Üst Alt