Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli emekliliğine torba yasasının faydası oldu mu?

gesees

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
2002 sigorta başlangıcı var 4550 gün prim var 15 yıl daha dolmadı erken emekli oluna bilirmi emekli olabilmek için 15 yılı bekleme mecburiyeti varmı

65 vergi indiriminde olan yanılmıyorsam maliyeye verdiler vergi indirimi için 65 raporun ankara gittiğini biliyorum

kardeş 99 girişliyım 5200 gün var yuzde ellı rapor var süreklı ama ben bıle olamıyorum bır kaç yıl beklıycez sana allah kolaylık versın...

allah hepimize kolaylık versin tek dileğimiz emeklilik inşallah allah nasip eder ama torba yasası yok şöyle olacak yok böyle olacak yok emeklilik erken olacak günü dolanlar beklemeyecek emekli olacak diyorlardı fısmı çık yani

hep hikaye kardeş yalan dolanla mılletı oyalıyorlar...

Erken olamazsın kardeşim malülen olursun anca oda maaşın düşük olur.

arkadaslar hicbir sey deyismemis diyelimki bir arkadasini %45 engelli vergi indirimi icin ankaraya gönderiyor raporunu sonuc 3 aysonra sonuc geliyor %25 düsürmüsler deyisen hicbirsey yok öenmli olan isde bu rapor düsmeyecek nasil bir engelin ollursa olsun ama bakiyoruz gine ayni benim engelli arkadaslarim hep madur bu hükümetin yapdigi isler hep boyle isde halen hurda otobusler calisiyor deyisen bir bok yok durakda bekliyoruz otobus geliyor engelli arkadasimiz engelli tekerlekli sandelyede otobusun engelli ranpasi yok söfore soruyorum neden boyle yapiyorsunuz engelli ranpasi neden yok bu aracda söförun bana verdigi yanit sen bir araba kacpara biliyormusun diyor bende insan degerinden fazlaymis diyorum ozaman bos konusma diyor sofor bana bu mehmeleki bu hale türk subayinin kafasina cuval geciren zihniyetle aynidir kardesim saglicakla kalin tesekürler

Üst Alt