Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli emeklilik sonuçlanma süresi kaç gündür?

@feramuz, Yazmış olduğunuz maddenin YSK ile ilgili olduğunu biliyorum. Diğer mesajı yazan arkadaş emeklilik sürecinin 3 ay içerisinde sonuçlanması gerektiği ile ilgili bir yasal süreçten bahsetmiş onun için açıklama yaptım.

Benim bugün çalışma gücü kaybı raporum onaylanmış onkoloji hastalarına ağır çalışma kaybu verdikleri için malulen emeklilik hakkınız var işe geri dönerseniz kesilir diyorlar. Oysaki ben engelli emekliliği istemiştim çalışmaya devam etmek için itiraz şansım var mıdır bilen var mı?

Durum değerlemesi Rezillik içerir...

Başvuru yeri istanbul kadıköy
Başvuru tarihi 21 Temmuz 2025
eksik evrak 22 Aralık 2025 kadıöy sgm ye yazı ama memurların hatasından dolayı baya zaman kaybettim
maltepe bsk dan sonuç çıkması 14 nisan 2026 bana sonucun tebliği resmi olarak 14 mayıs 2026 Ara karar çıktı
Kadıköy sgm İstanbul Ünv Çapa Tıp Fakültesi sevk 3 ay zaman kaybı burda 17 temmuz muayene raporun çıkması imzalanması kargolanması kadıköy sgm ye ulaşması 1,5 ay sürdü 31 Ağustos 2026 da dys hareket oldu.

Muhtemel bir ara karar daha çıkacak raporu temin ettim bir şekilde, raporu almanız mümkün değil tanıdık yoksa... Kapalı işlemler grbuna giriyor hasta itiraz etmesin rapora ulaşmasın kafasındalar Bir de hocalar asla kağıt okumuyor cimer şikayette bulundum FTR doktorları sgk nın ara karar yazısında soru kısmına bakmadı ve bu beni mağdur edecek diye belkide planlı yapılıyor yalvarmama rağmen EK1 hastalık listesini tanıyı yazmanızı ve sgk resmi yazısını okuyarak cevap vermeniz gerekiyor dedim kibar nazik bir şekilde söyledim ama yok yazmıyorlar...
hala hastaneler kendi iç yönetmeliklerindeki tanıları uygun görüp yazıp sizi sepetliyorlar..

2005 ve 2026 yılları arasında 7 engelli raporu 3 durum bildirir 4 tane de Tek hekim uzman raporum var 3 tane de EMG raporu var 1 tane Askeri GATA EAH detaylı Epikirz Rapor var...

Engelim Sol Kol Brakial Pleksus Sol kolumu kullanamıyorum parmak ve bilek fonkisyonu yok Sağ koluma nazaran sol kol ince ve kısa güç yok bebek kolu gibi öyle artık sağlam olan sağ kolumda da ağrılar olmaya başladı orda da güç kaybı yaşıyorum yani benim 60 yaşa kadar çalışamam.... mause tutmak hareket ettirmek zulm anlatıyoruz dinlemiyor Yüce rabbim bu yasayı çıkaranlaranlardan imza atanlardan onaylayanların kendileirnden çıkarsın bana ve benim gibi hayatını bize hayataını dar edenlerden hesabını sorsun diyecekelrim bu kadar.

Üst Alt