Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli emekliyim, kamuda taşeronda çalışıyorum. Kadroya geçmek istiyorum..?

mutulug

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar aranıza yeni katıldım.herkese merhabalar.

14 yıldır İzmir'de bozyaka SSK da taşeron olarak veri kayıtta çalışıyorum.khk ile alınan kararlar neticesinde kadrodan faydalanamıyorum. emeklilik için her sene sağlık kuruluna girip yıllık kontrol ile emekliliğim devam ediyor ancak ben bu şekilde kadrodan faydalanamıyorum

.emeklilik için yıllık kontrolümü dört ay önce tekrarladım ve dört aydır emekli maaşı almıyorum halen cevap bekliyorum emekliliğim devam edermi etmezmi bilemiyorum ama şu an sistemde emekli çalışan olarak görünüyorum.

ben emekliliğimi iptal ettirip kadroya geçmek için ne yapmalıyım,kimse ne yapacağını bilmiyor. kadro khk ile geldiği için her türlü mahkeme(işe iade ,kadroya alınma,tazminat hakkı) yoluda kapalı,bir devlet kendi insanına bu kadar zulüm edermi.yapabileceğim bir şey varmıdır lütfen yardım edin bana çoluk çocuk aç kalıcaz...

taşeron yasası

OturanBoğa slm bülent bey taşeronda çalışıyorum.engelli emeklisiyim. yeni taşeron yasasında da emekliliğimizi iptal ettirip kamuya geçebiliyor muyuz

Üst Alt