Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli hakları seminerleri düzenlemek istiyoruz. Önerileriniz..?

sosyolog_esra

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
mrb arkdşlr. ben kamuda sosyolog olarak çalışmktym ve ayrıca da ben de bir engelliyim..
engelli hakları için engelliler için bir takım bilinçlendirme seminerleri vermk istiyorum. sizden öneriler ve yorumlar istiyorum.. ne gibi konularda ya da hangi konularda bu tür seminerler dinlemek isterdnz? merak ettiğin neler var? en çok neleri duymk istiorsnuz?
teşekkrler..

kamuda çalışan engeli memurların diğer sağlıklı memurlara göre pozitif ayrımın olması gerektiğini konusunda seminer verebilirsiniz.

sanıyorum en büyük sorun haklarımızı bilmememiz ve bundan dolayı hem kendimizi hemde çevremizdekileri üzmüş oluyoruz.bence nelerden faydalanabilirim ile beraber nerelerde faydalı olabilirim düşüncesinide kendimizde geliştirmemiz lazım

"kamuda çalışan engeli memurların diğer sağlıklı memurlara göre pozitif ayrımın olması gerektiğini konusunda seminer verebilirsiniz" reşit kartal evt bu fikir çok güzel...ama küçük bir şehirdeyim burda pek fazla kişi yoktur sanıyorum kamuda olup engelli olan...

"nelerden faydalanabilirim ile beraber nerelerde faydalı olabilirim düşüncesi".. çok doğru meminx ... benim de asıl hedefim buna yakın birşey...
teşkkürlr..
engelli bireylere de sanırm derneklerle iletişime geçerek ulaşabilirim...

Merhaba Esra Hanım
Bence Türkiye de eksik olduğumuz noktalardan birisi de kimler hangi alanlarda kısıtlılığı daha fazla hisseder hangi alanlarda daha uygun ve yetkin olabilir. Engel yada kısıtlılığa göre eğitilir ve desteklenirse çok daha başarılı olur. Herkesin hayalları yada ilgisini çeken alanlar vardır elbette bu konuda da nereden nasıl başlamalı öğrenmeli.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim, gerçekleşme aşamalarını bizimle paylaşırsanız seviniriz belki başka projelere de örnek olur.

Merhaba , neler duymak istediğimizden ziyade engellilerin haklarını hali hazırdaki yasaları nasıl uygulatabiliriz, engellilerin haklarına aramadaki eksikliklerini, hakları konusundaki yasal bilinçlendirmeleri yapabilecek seminerler olabilir, Engelliler çok kopuk ve kendilrine engeller aslında kendilerinden başlayarak engelleri kaldırma adına seminerlerin olabileceği başlıklar çoğalır ancak maalesef yeterli katılımlar olur mu bilinmez Muhabbetle kalın...

Üst Alt