Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli haklarında gelir hesaplaması ve bürokrasi eziyet..?

BoraÖzçelik

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Tüm engelli dostlara selam ve hepinize şifa diliyorum... burda birçoğumuzu ilgilendiren önemli bir hususu dile getirmek istiyorum..devlet engellilere sözde sosyal yardımlarda bulunuyor ama örneğin evde bakım maaşı için yapacağımız müracaatda okadar çok bürokrasi varki bu maaşa ulaşabilmenin şartları çok ağır. aynı şeyler 2022 içinde geçerli üstelik kabul görse bile ödenen rakamlar çok komik alay eder gibi. Ülkemizdeki bütün engelli derneklerini göreve davet ediyorum. Sorumlu bakanlığa müracaat edip bu bürokrasi ve şartların hafifletilmesini sağlamaları için gerekkli adımların atılmasını sağlamaları gerekir.. yoksa dernek olmanın ne anlamı varki. sadece oturdukları yerde üye toplamak ve genellikle sanal ortamda yenilikleri bildirmemi göreviniz. biz zaten her türlü öğreniriz yenilikleri... biraz icraat yapın ve engelli haları için mücadele edelim

Üst Alt