Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli haklarından yararlanmak istiyorum...?

ipek34

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar ben çorluda yaşıyorum hiç bir imkan sunulmuyor belediyeden rampa istedim yapmadı ilçe içinde düz giriş bi eve taşınmak istiyorum ama bakım maaşı kesilir diye korkuyorum çünki başka gelirimiz yok ev sahibi kiraya zam yaptı birde agır engellilere ev tamiri yapılıyormuş nereyi arıcaz son soru yatalak hastaya devlet yatak veriyormu iyi akşamlar cümeten

Düz giriş bir eve taşınmak istemekle bakım maaşının kesilmesi arasında bir bağ kuramadım.
Adres değişikliği bildirimi yaptığınızda neden kesilsin ki?

bir avukat tutun gerisini sadece izleyin :) avukat ve mahkeme sürecindeki tüm ücretler haklıysanız belediye tarafından karşılanır.
bu arada verdiğiniz dilekçelere 15 gün içerisinde yazılmış bir cevap olması dahilinde yasal haklarınızı savunabilrisiniz...!

nasıl yani tam açıklarsanız sevinirim

anlamadığım şey başka yerde belediyeler her yardımı yaparken çorlu belediyesi hiç bir şekilde yardım yapmıyor beldiyeler yapmak zorundamı yada her yer aynı degilmi chp burası

muş- mış larla iş olmaz güzel kardeşim.ev değişikliğinden bakım maaşı kesilmez, ev değişimini zamanında bildirdiğinizde sorun olmaz, diğer isteklerinizide belediyenize ve kaymakamlığa yazılı olarak iletin, istekleriniz makulse imkanlar ölçüsünde karşılanır

Üst Alt