Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli haklarını bilen var mı?

kılıçer

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben yeni engelliler arasına katıldım yüzde 60 engel oranı verdiler yalnız haklarımız hakkında bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz

Erken emekli olursun toplu taşımadan muzelerden ücretsiz tlf internet su indirimli yararlanır siniz

Digitürk yüzde 50 indirimli, internet yüzde 25 indirimli, ev telefonunda sosyal tarife kullanırsın ayda 12,5 TL sabit ücret ödersin, hızlı tren bedava, şehirler arası ulaşım yüzde 25 indirimli, şehiriçi ücretsiz bir kişilik veya refakatçili ulaşım kartı alabilirsin örneğin istanbulkart, ankarakart vb.., belediyelerde su indirimi var, ekpss ile kolay yoldan devlet memuru olabilirsin, devlet memuru isen okullar tatil olduğunda ve 3 aralık engelliler gününde sana da tatil, ayrıca hem malülen hem de erken emeklilik hakkın var, yani kısacası avantajları çok fazla.

Üst Alt