corcoris;
Evet mecliste 1 degil 2 tane var.Ama bağımlı!Bak kamer genç e tek basına ortalıgı karıstırıyor
Sacmalasada konusuyyor.Mesele meclisin icine cok sayıda senden olanı sokmaktan gecer!
Aslında olay bu kadar basit.Şu gerceğide kabul etmek gerekir,mesela istanbul u biz engellilere uygun hale getiremessiniz!neden?çünkü bize uygun olması için herseyi bütün mimariyi yıkıp yeniden yaparsanız bu mümkün olur...
AB ye uyum olsun diye şimdi belediyeler ramba yapıyor.Ama kaldırım zamanında yapıldıgı için o kaldırıma rampa yapsada kullanılamaz maksat yaptık olsun.Çok acı ama gerçek inşallah ileride ekonomimiz çok iyi olurda yeni bir imar planı ile yeni içinde engellilerinde yaşadığı unutulmadan baştan aşşağı yeni şehirler kurulur.
Deprem tehtidinden dolayı bunun en kısa zamanda yapılması lazımdır zaten onun için umutluyum ama bize düşen ilk görev meclise ne kadar çok engelli sokarsak bu mimari yeniden yapılanacağı için bizimde yaşadığımızı hatırlatmalılar.Gelelim diğer haklarımıza önceliği evden çıkamayan kardeşlerimize verdim...Evet birde protez ortez sandalye vs.ödemeleri var çok yetersiz AB standartlarının altında engelli zaten fakir birde devletimiz ya bunu kendi hastanesine atölyeler kursun temin etsin yada bize ödeme yapacaksa suistimaliengelleyerek insanlara lazım olan protez,ortez ödemelerinin tamamını ödesin 5 de 1 i cok komik rakamlar.Bunun içinde şart illaki şart meclise adam sokmak başka yolu yok...
Siz dışardan bu işi çözemessiniz ama içerde birileri olursa hergün istersiniz ve alırsınız.Ben kalben inanıyorum sizlerde inanın ve bu şekilde bir başlangıç yapmanın yollarını arayalım.
birol;
Sadece kendini düşünmüşsün!kusura bakma çok bencilsin bak sen en lüksünden başlamışsın adam tekerlekli sandalye bulamıyor dışarı çıkmak iin sen ÖTV için adam toplayamassın zaten!
Lütfen böyle konularla gündem işgal etmeyelim bu hareketler engelli kardeşlerimizi daha çok magdur eder adam bakıyor(bürokrat)bunların gözü cok acılmıs bunlar zengin demek diyor sizin gibiler yüzünden...
Önce aş,iş,yürümek,duymak,dışarı cıkmak,eğitim sonra teferruat lüks.
Sen böyle yaparak engelli arkadaşlarına zarar verdiğinin farkında değilsin.!
Lütfen daha geniş düşünelim...