Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli heyet raporuna tekrar başvuru için ne kadar süre geçmeli?

semase6

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba
engelli rapor için oran düşükse yeni başvuru ne zaman yapılır illk rapor üzerinden ne kadar süre geçmeli
tşk ler

semase6 6 ay geçmesi gerekir başvuru tarihinden. Sağlık kurulundan da teyit ettire bilirsin

6 ay sonra başvurabilirsin

Süre 2 yıl mı

Rapora itiraz edilmemiş ise 6 ay
ancak rapora edilmiş ise 2 yıl

Bugün sonucu çıkan Çok amaçlı engelli raporuna ne zamana kadar itiraz etmek gerekir?

Bugün sonucu çıkan Çok amaçlı engelli raporuna ne zamana kadar itiraz etmek gerekir?

@ayDÜNYAvazo itiraz süresi 15 gün diye biliyorum . İl Sağlık Müdürlüğü vasıtası ile de itirazlar yapılabiliyor . Vakitin var ise itirazını bu hafta içi yapmanı tavsiye ederim ki hızlı olur işlemin .

%30 engelli raporuma itiraz edersem

Merhaba arkadaşlar ; geçen hafta %30 engelli raporu aldım. Rapora itiraz ettim diyelim il sağlık müdürlüğünün sevk ettiği hastaneden de %40 ın altında bir oran alırsam yeniden engelli raporuna ne zaman başvurabilirim.

İtiraz edeceğim raporu İstanbul dan almıştım. Hangi ilde itiraz edeceğimizin önemi var mıdır?

Üst Alt