Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Hizmetli çalışanın yapacağı işler?

ozan2121

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]Yardımcı hizmetli personel e gündüz dış kapı guvenlık bekçiliği verilebilir mi ? Engel durumum göz ve astım bronşit temizlikte yapmak istemiyorum daha önce idari işler ve bir kata makina vuruyordum şimdi kapıda bekçilik yapmamı istiyor müdür [/FONT]

Saglık sorunum göz ve astım bronşit olduğu için temiZlik ağır iş yapamaz eforlu işlerde çalışamaz raporda yazıyor

Müdürün uygun gördüğü işi yap. Onunla aranız iyi olursa sıkıntı kalmaz. Hayırlısı olsun

Sağlıklı ayakta isen güvenlik volta demektir bak keyfine temizlik yapmamak kaydıyla. tabi

ben anlamıyorum sağlamsan seçmeyeceksin hizmetli ben sandalyedeyim utanmasa ayağa kalk diyecek

kapalı bir yer versin tek başıma huzurlu akşama kadar güvenlik olmaya razıyım

İşte bunların verdiği güvenlik kapıda beklemek ögrenci giriş çıkışını engellemek kapının önünde kavga çıkarsa birşey olursa sorumlusu benim

Müdüre kalsa temizlik yaptırır temizlik yapamaz raporum da var

kendine uygun işi vermesini iste eger vermiorsa yazılı olarak gorevlendiremni verisn yarın obur gun sana bir sey olursa hesabına verebilisn ama eger normal b,ir iş ise seni yormuyorsa bousna maraza cıkarma ama eger haklsılıga da uıgrarsan ezdirme kendini

Ekpssde meb e ya da hastaneye hizmetli atananlar temizlikçi olarakmı çalışıyor

Masa başı iş verildiği doğru mu

sumeyye9797

Bizim halk sağlığı kurumuna atanan hizmetli arkadaşlarımız var temizlik olarak pek iş olmadığı için masalarda istedikleri gibi oturuyorlar haftada bir paspas yapıp çöpleri topluyor başka pek iş yapmıyorlar, çok rahat ama bilgisayar işleri yok mesela ÇKYS sistemi yok vs. kurumdan kuruma değişebilir bizim kurumu anlatıyorum sadece..

meb de hastanede de öyle olacağını düşünmüyorum çünkü zaten meb işkur üzerinden temizlikçi alıyor 6 aylık hastanelerin temizliği ise özel şirketlerin taşeron işçileri yapıyor. ama sen yine de bi araştır.

Üst Alt