Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli hizmetliler memur olsun kampanyası

ugur3606

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
İyi günler Ağustos ayı sözleşmesinde tüm engelli hizmetlilerin görevde yükselme sınavından muaf olarak direkt memur kadrosuna yükselme teklifini görmüştük fakat sözleşmede kabul görmemişti.

Simdi burda birlik olup Cumhurbaşkanlığı iletişim merkezi olan Cimer'e bildirelim.Ortak bir metin hazırlayıp yollayalım.Bu hükümetin engelli istihdamı ve hakları konusunda ne kadar hizmet verdiği ortada,bu da es gecilmeyebilir,hep beraber yollarsak sesimiz duyulur.

Engelli hizmetlilere memur kadrosu verilir mi?

engelli y.hizmetli olarak çalışmaktayım.Hizmette 16. seneye girdim.Bizlere ne zaman memur kadrosu verilecek.sağlık bakanlığı mensubuyum.

taşerona bedavadan kadro verdiler engelliye hizmetliyi layık gördüler engelliler bir an önce gih ye geçmesi lazım

Arkadaşlar yardımcı hizmetler sınıfının kaldırılması için imza kampanyası

Bu kampanyayı imzalayarak bana destek olur musun?
http://chn.ge/2Czay17

İmzalarmısınız?

Bir de whatsapp grubumuz var yardımcı hizmetler personelinin birlikte hareket edebilmesi için kurulan. Birlikte aynı anda twitterdan devlet büyüklerine yazıyoruz, Bimer'e Cimer'e yazıyoruz vb. Aramızda azımsanmayacak sayıda da engelli var. Lütfen destek olunuz.

WhatsApp gurubu nun linki arkadaşlar
https://chat.whatsapp.com/3ioLoFfSrCXK3AzYBT0fpF

malesef ağır iş sayılabılecek hızmetlı kadrosu engellıye uygun görülmüş benım canım ülkemde ....

imzalayıun kardeşim korkmayın ....

xact imzaladım arkadaş

SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[FONT=sans-serif]Aşağıdaki haberi [/FONT]https://www.engelliler.biz/forum/calisma-yasami/186005-engelli-hizmetlilere-bir-ust-kadro-icin-baski-olusturalim.html linkinde paylaşmıştım, sanırım engelliler işlerinden ve yerlerinden gayet memnun ki kimse destek olmadı gündeme gelmedi, getirilmedi. [FONT=sans-serif]

MHP [/FONT]
[FONT=sans-serif][FONT=Arial]İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu tarafından verilen bir kanun teklifi var. Kanun teklifinde, [/FONT][/FONT][FONT=sans-serif]Yardımcı hizmetler sınıfında görev yapan devlet memurlarının genel idare hizmetleri sınıfına geçirilmesini ve mevcut durumdaki yardımcı hizmetlilerin sıkıntılarından bahsediyor. Kanun[/FONT][FONT=sans-serif][FONT=Arial] Teklifi görüşülmesi amacıyla 30 Kasım 2017 günü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonuna gelmiş

[/FONT][/FONT]
Yardımcı Hizmetler Sınıfındaki Memurların Kadroya Alınması TBMM'de!
https://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/milletvekillerimiz_sd.bilgi?p_donem=26&p_sicil=7126

Life arkadaşım aslında bence hepsi mağdur durumdalar, ama taleplerini iletme konusunda sıkıntı var binlerce defa söyledik yine söylüyorum engelliler hizmetli olarak çalışmamalı sınavsız koşulsuz eğitimlerine göre (GİH) veya (VHKİ) sınıfına geçirilmelidir

Engelli hizmetliler olarak birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Sadece engelli hizmetlilerin olduğu bir grup kurulsa, birlikte twitter, bimer, cimer vb yazsak? Bu işi organize edebilecek biri var mı?

Benim canıma tak etti. 6 sınıf, 2 tuvalet, 2 merdiven, koridor, bahçe temizliği. Bir de okuldaki tek erkek hizmetli benim. Herşeye koşturmamı istiyorlar ama yapamıyorum. Engelli raporumda ağır ve tehlikeli işlerde çalıştırılamaz yazıyor. 2 ayrı durum bildirir raporum daha var bu konuyla ilgili. Aşırı yorulmak, stres ve uykusuzluk hastalığımı tetikleyebilir. Ama amirlerin umrunda bile değilim.

Sağlıklı görünüyorum ve bu işleri yapmak zorundayım onların gözünde. Yine şükür halime. Benden zor durumda olanlar da vardır. Ama bizler ve yeni işe girecekler için masabaşı memurluk şart. Masabaşı memurluğa geçmedikçe ve amirlerin insiyatifinde olduğumuz sürece bu sıkıntıları yaşama ihtimalimiz her zaman var. Özellikle MEB gibi hizmetliye ve engellilere pek değer vermeyen bir kurumda.

bu yukardaki yazıda kanun teklıfı verılmiş dıyor 2017de dıyor sonnuç açıklandımı durum ne oldu

whatsapp://chat?code=4iAI4LSTIeh60wsY2DWHnP

Engelli hizmetliler whatsapp grubu kuruldu. Şimdilik 6 kişiyiz. Sizlerle büyüyeceğiz.

@pasini Teklif henüz komisyonda yani meclise gelmedi.

Komisyon uygun görürse öyle meclise gelecek. Meclise gelmeme ihtimali de var. 2013'te başka bir parti vermiş bu tarz bir teklif hala komisyonun onayını bekliyor düşün

ooo zaman iş bayagı sıkıntılı hayırlısı olsun bakalım

Benim her zaman dediğim gibi.Bu hakkı A-L-A-C-A-Ğ-I-Z

Görünüre göre yakında olur gibi.Gelişmeler o yönde.

Engelli hizmetlilerin gih sınıfına gecirilmesi icin çalışma yapalım.

Sevgili arkadaşlar bakiniz Allah devlete zeval vermesin engelli bireyler icin ekps yapiyor ancak bir tutarsizlik var hala engelli bireylere hizmetli kadrosundan atama yaptiriyor.yahu 4 senelik universite okumus ortopedik engelliden temizlikcimi olur bu isleri yeni khk ile kadroya atanan taseronlar zaten yapiyor.engelli birey adi ustunde engelli hizmetli kadrosunda masa basi is verilsin zaten adam kendini toplumdan soyutlamis calismak empoze olmak istiyor yardimci hizmetler kadrosunda engelli ne yapacak.bu is engellinin engelinide arttirir .tek istegimiz devlet buyuklerimizden engelli bireyleri hizmetli degil genel idare sinifinda calistirmalaridir. Bunun icinde gerekli mercilere basvuralim.bir kac kisiyle olmuyor bimere cimere yazalim.sayin cumhurbaskani bu konuda duyarlidir.muhakkak birsey yapar cok zor birseyde degil tum milletvekilerine sosyal medyadan ulasalim.cok zor degil inanirsak bunuda basaririz .herkese sevgiler ve saygilar.

şehit yakınları ve yurt çocuklarına geldi sadece engelliye gelmedi ne hikmetse

Kardesim hic bimere yada diger yetkili birimlere yazdin mi bu konuda .cok basvuru gerek ayrica sosyal medyada ses getirmek gerek.

Yaw bu baslik olmamis kardesim bak sen yardimci hizmetler sinifisin buda 657 ye tabi memursun kanunda memurlugun bir koludur sen zaten memursun senin genel idare sinifi yani gihe gecmen lazim basligi degistir gih yap kardesim

26219882_1291813104253590_2041357317768419767_n.jpg

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM bu resmi yaziyi nereden buldun kardesim bu yazi bizim kuruma gelmedi.

Üst Alt