Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli hizmetliyim. İşyerim sağlığımı zorlayan görevler veriyor. Ne yapabilirim?

burak_br

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
1
engelli ortopedik hizmetliym engelimi artıcı işler evriliyor amirleirmle konuşmama ragmen bir türlü çözüme kavuşamıyorum neyapamalıyız engelli birkişinin hizmetli olması çok zor

İşe girerken yapabileceğiniz uygun işlere yerleştirildiğinizi düşünerek sizin yapabileceğinizi gözetmeksizin iş veriyor olmalılar acaba işe başlarken işleyişi hakkında bilginiz yokmuydu ?

yoktu dostum iann böyle oldunu bilsem buraya giremzdim zaten adliyede hizmetliym ortopedik adliye yogun bir krum sürkeli temizlik bizde evrak dagıtma bizde yorucu oluyor bednei zorluyor söylüyorsun amirne ünavanın hizmetli seni msa başında oturtamam dior

Sağlığınızı zora sokacak tepoda değil de, daha yavaş tempoda çalışın bence (lisanı münasiple iş yavaşlatın yani). Amirleriniz işler aksamaya başladığında bir çözüm bulacaklardır!

Üst Alt