Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli için kaskoda ayrıca indirim yapılıyor mu?

ceren.

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba, alınan araçta engelli için kaskoda ayrıca indirim yapılıyor mu bilgisi olan var mı

Hayır, normal araba nasıl kaskolanıyorsa öyle yapılıyor. Ama eğer aracı sadece siz kullanıyorsanız tek sürücü benim derseniz o duruma uygun bir indirim maddesi ekleyebilirler.

tek kullanıcı benim dediğinizde indirim alabildiniz mi?

eğer kasko şirketi size tek kullanıcı benim dediğinizde indirim yapıyorsa yapılır. firmadan firmaya değişen bir şey. risklerini azalttığı için bunu fiyata indirim olarak yansıtarak müşteri kazanmak istemelerine bağlı. engelli araçlarını bazı durumlarda sadece bir kişi kullanabiliyor (başkasının kullanmasına engel tertibat olabilir mesela) o zaman bunu kaskocuya ifade etmek faydalı olabilir. ama gene de çok fazla bir indirim sağlayacağını zannetmiyorum. hasarsızlık indirimlerinizi biriktirmeye bakın, birkaç yılda fiyat yarı yarıya düşecektir hasarsızlıkla.

Üst Alt