Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli için kurumsal şirkette çalışmak mı yoksa patron şirketinde çalışmak mı?

heartless_ra

Yasaklı Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Tabi ki en iyisi memuriyet fakat memur olamayan engelliler için başlıkta da sorduğum gibi kurumsal bir şirkette mi çalışmak daha iyi yoksa patron şirketlerimi daha iyi olur deneyimleri olan arkadaşlar paylaşırsa memnun olurum ben yaklaşık 2 yıldır patron şirketinde çalışıyorum şu anda aylık 1700 TL maaş dışında hiçbir ek birşey yok şu an yeni bir yere başvurmuştum kurumsal bir şirket iş başvurumu kabul ettiler yakında burayı bırakıp oraya gidecegim oranın şartları ;
1)2 ay deneme süresi 1700 maaş sonrasında 1900 tl maaş (şu an çalıştıgım yerde zar zor zamla beraber 1700 yaptırdım)
2)4 ayda bir yarım maaş ikramiye (şuan çalıştıgım yerde yok)
3)her yıl temmuz ayında kıyafet yardımı (şu an çalıştıgım yerde yok)
4)oturduğum mahalleye servis (şu an çalıştığım yerde yok)
5)cumartesi pazar tatil (şu an çalıştığım yerdede aynı şekilde)
6)mesai saatleri 8-18 ( şu an çalıştıgım yer 8.30-18.30)
7)fazla çalışmada mesai verilecek (mesai hak getire daha ne olduğunu bilen yok)
8)Maaşın 1/3 ayın onbeşinde kalan üçteikisi ayın otuzunda hesapta olur dediler(şu an çalıştıgım yerde maaşlar ne zaman yatacagını bir Allah biliyor para gelmezse 2 ay bile maaş alamadıgımız 100-200 avansla idare ettiğimiz oldu)

Daha önce kurumsal bir şirkette çalışmadım mesala burda kot pantolan yasak dediler klasik giyim bende pek alışık değilim ama yapacak bişey yok alışma açısından acaba sıkıntı yaşarmıyım düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim sizce iş değiştirmekte hata yaparmıyım.Bu arada İktisat mezunuyum şu an yaptıgım iş ön muhasebe elemanıyım gidecegim yerde satın alma biriminde çalışacağım.

ben yıllardır kurumsal firmada çalışıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım hatta yükseldim çalıştığım firmada patron dediğiniz firmalarda da çalıştım tabiki tecrübe oldu helede aile şirketi ise ayrı bir dert zaten patron var kızı oğlu ayrı müdür karısı ayrı müdür birde departman müdürleri olur var da var yani şartları değerlendir daha iyiyse kendine de güveniyorsan kanıtlarım kendimi diyorsan hiç durma derim ben

Bana göre kurumsal firmada çalışmak her zaman daha avantajlıdır.

azmış teklif edilen rakam vallahi lisans mezunususunuz bir de hiç durmayın orada da arayışlarınıza devam etin hatta bence maaş tutarı çok az

Üst Alt