Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli indirimi ile araç kampanyası duyan olursa yazabilir misiniz ?

serhat1_tr

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, bu başlık altında yeni bir kampanya duyan olursa paylaşabilir mi ?
bmw 320d leri kaçırdık
c200 confort dizel mercedesler kaçtı
a4 tdi 2.0 lar kaçtı

bu kampanyaları arayıp sorduğumuzda ne yazık ki öğrenemiyoruz ve 2. sınıf muamele duymaktan sıkıldım bayilerden.
BMW, MERCEDES ve audi de kampanya duyan haber verebilirse sevinirim.

Güzel bir başlık olmuş.Opel de fiyatları güncelledi ve baya bir indirime gitmiş bilginize...

ben bir şeyi merak ediyorum örnek olarak honda civic executive lpg örneğinden gitmek istiyorum aracın liste fiyatı 177,500 tl kampanyalı hurda teşvikli satış fiyatı 156,779.. biz burada aracın giriş fiyatını bilmiyor isek ötv siz fiyatı nasıl hesaplayabiliriz ? bunun gibi bir çok araçta bu şekilde indirimler var. pazarlığımızı nasıl yapmamız lazım ?

Merhaba. Honda'nın kar marjını net olarak bilmiyorum ama çoğu markanın %3-%5 aralığındadır. Bu tahmine göre 90-95 bin lira bandında alış bedeli olduğunu düşünüyorum. Tabi net miktarlar paylaşmak biraz zor görünüyor.
Alış bedelini satış danışmanı söyler, sonuç olarak gizli bir durum değil. Alış bedeli 70.000 TL'nin altındaysa ÖTV %45, Hurda indirimi 15.000 TL'dir. Şayet 70.000 üstündeyse ÖTV%50, Hurda indirimi 12.000 TL olur.

serhat1_tr

Belirttiğiniz kampanyalara kaçtı diyorsunuz ama BMW patladı mesela. Aracını satıp ortada kalanları biliyorum. (Haberdar olmamak bazen daha iyi gibi)

Bu başlık bana göre yıl sonu anlamlı olur. Hem sınır yükselir hem de yıl sonu kampanyaları ile sınıra en yakın araçlar için fiyatlar gelir.

Engelli aracı Ötv muaf olarak en iyi indirim ve fiyat veren bayi hangisidir?

Bir araç vardı 5 yılı doldu şimdi değiştirmek istiyoruz. Önerileriniz nelerdir Nissan Qashqai, Kia Sportage nasıldır?

Üst Alt