Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli indiriminden yararlanmak için interneti ve telefonumu üstüme alırsam..?

cerbe

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar internete uygulanan engelli indiriminden yararlanmak için telefon ve internet hattımı kendi üzerime alsam ne gibi dezavantajı olur yeşil kartlıyım

bilgisi olan yokmu

ben 2022 maaşı alıyorum. Telefon ve internet aboneliğini indirimden faydalanmak için kendi üstüme aldım. Senin dediğin gibi birşey olması aslında mantıksız. Çünkü adı üstünde engelli indirimi. E haliyle engelli birine tanınan bu özellik için engellinin aylığını kesecek değiller ya? Ama yine de bu forumun daha iyi bilgisi olduğunu düşündüğüm insanlardanda bir fikir al. Ama bence olmaz.

1.sınıf yakınlarının üzerinede alabilirsin.

yeşil kart sorgulamada belki sorun cıkabilir.

telekomda indirimden yararlanmak için hat sahibi olmaya gerek yok. birinci dereceden yakınlık yeterli(anne, baba çocuklar gibi)

evet internetin veya telefonun senin üzerine olmasına gerek yok

arkadaşlar evim ayrı evliyim tlfn babamn üzerine ttneti aradın hat senin üzerine olması lazım dedi

arkadaslar benım tel ve ınternette annemın üzerine ama 1.derece akraba oldugu için kampanya gecerli ben başvurdum ve onaylandı yani

cerbe, kardeşim telefondaki vatandaş bilmiyor olabilir. senin evli olman birinci dereceden yakınlığını yok etmez. sen bi telekom müd. uğra. orada yardımcı olurlar.

arkadaşlar gittim olmuyo yapan arkadaşlar özelden yazarsa sevinirim

Üst Alt