Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli insanların araç alırken yaşadığı sıkıntıları protesto için eylem yapalım

kunta

Aktif Üye
Konular
158
Reaksiyonlar
5
merhaba arkadaşlar
engelli insanların araç alırken çektikleri sıkıntılar
engelli plaka alınmasındaki zorluklar
engelli araçlarını sadece sahipleri kullanabilmesi
engelli plakasıyla yapılan ayırımcılık
v.s v.s v.s saymakla bitmeyecek zorluklar aşılması çok çok zor engelleri kaldırabilmek dikkat çekebilmek için bir gün belirleyip ankara kızılay atatürk meydanında engelli plakalı araçlarımızla gelip kontak kapatalım
varmısınız
eeeeeee nasıl olsa araçları bizden başkası kullanamıyor kendimizi kötü hissettik durmak zorunda kaldık diye kendimizi savunuruz :) bizim yerimize bir başkası aracı kaldıramaz çekemzler kanunen yasak ) (polisler tüm araçları kaldırana kadarda tüm trafik felç olur)
meclisin yolu felç oldugunda engellilerin sorunlarına dikkati çekmiş oluruz :)

30 tane araç olsa yeter varmı gönüllü 30 kişi (engelli aracı olan ve ankarada olan veya gelebilicek gönüllüler.)

destek olmak isteyenler lütfen forumun altına yazsınlar bir gün belirleyip bu eylemi yapalım arkadaşlar lütfen destek olun

Abi arabam olsa bir şeyler yapardım ama ne yazıkki yok..Ama biraz sakıncalı bir yöntem gibi...ama değindiğin konu çok önemli..kimse de ilgilenmemiş..tuhaf tabi...

arkadaşlar destek isiyorum engelli plakalı aracı olup kızılaya kontak kapatmaya gelecek arkadaşlardan destek bekliyorum

Arkadaşım aracı kullanamıyorsan almasaydın, yakınının kullanmasını istiyorsan al 4ooo tl lik araba , sizi gezdirmek isteyen gezdirsin, engelli araçlarının bedava vermiyorlar ya.Devlet daha ne yapsın ötv yok vergi yok istersen birde özel şoför tahsis etsinler.Şu yurtdışından araba getirttirme meselesi varya, Ankaraya gidiyorsunuz bir sürü zorluk cıkartıyorlar, o konuda size katılıyorum.Ülkemizde de arabalar ucuzladı ben yurt dışından almayı düşünmüyorum.

böyle adamlar oldukça engellilere yapılan muamele az bile daha çok zorluk çıkartmaları lazım :)

Üst Alt